US OPEN

Παπαμιχαήλ - Λεπτσένκο 0-2: Έμεινε εκτός του κυρίως ταμπλό στο US Open η 31χρονη

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα για το  Pan Pacific Open 2022 στο "Αριάκε Κολοσέουμ", Τόκιο | Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα για το Pan Pacific Open 2022 στο "Αριάκε Κολοσέουμ", Τόκιο | Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 © 2023/EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Δεν κατάφερε να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του US Open η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-3, 6-3) από την Βαρβάρα Λεπτσένκο.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ άγγιξε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του US Open, όμως λύγισε κόντρα στην Βαρβάρα Λεπτσένκο. Η 31χρονη πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-3) έπειτα από μία ώρα και 29 λεπτά και έμεινε εκτός συνέχειας στο τουρνουά των ΗΠΑ.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν μαχητική και στα δύο σετ, όμως η 38χρονη πρώην Νο19 του κόσμου βρήκε κρίσιμα break και στέρησε από την Παπαμιχαήλ την παρθενική παρουσία της στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Παρά την καλή της ψυχολογία από τις δύο νίκες στους προηγούμενους γύρους, η Παπαμιχαήλ έμεινε χαμηλά στα ποσοστά της στους κερδισμένους πόντους στο πρώτο σετ και η Λεπτσένκο το εκμεταλλεύτηκε κερδίζοντας τους οκτώ από τους εννέα πρώτους πόντους του αγώνα.

Η Νο236 του κόσμου μπήκε καλύτερα στο δεύτερο σετ, ιδιαίτερα στο πρώτο σερβίς που είχε ποσοστό 84% όμως η Λεπτσένκο κράτησε το σερβίς της και με break σε καθοριστικά σημεία κλείδωσε τη νίκη και την πρόκριση.

TAGS US OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ