ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Παπαμιχαήλ/Σάκκαρη - Κράβτσικ/Κόλινς 0-2: Δεν τα κατάφεραν οι Ελληνίδες, που έμειναν εκτός συνέχειας

Παπαμιχαήλ/Σάκκαρη - Κράβτσικ/Κόλινς 0-2: Δεν τα κατάφεραν οι Ελληνίδες, που έμειναν εκτός συνέχειας
AP PHOTO/ANDY WONG

Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφεραν απέναντι σε Κράβτσικ και Κόλινς και ηττήθηκαν με 2-0 σετ στο διπλό γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μαρία Σάκκαρη και Δέσποινα Παπαμιχαήλ είχαν δύσκολο έργο απέναντι στις Αμερικανίδες Κράβτσικ και Κόλινς και ηττήθηκαν με 2-0 σετ, μένοντας εκτός συνέχειας στο διπλό γυναικών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Αμερικανίδες τενίστριες κυριάρχησαν στο πρώτο σετ, επικρατώντας με 6-1 games, την ώρα που η Ελληνίδες δυσκολεύονταν να βρουν τα πατήματά τους.

Κράβτσικ και Κόλινς επέβαλαν τον ρυθμό τους, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, καθ' όλη τη διάρκειά του. Παπαμιχαήλ και Σάκκαρη βρήκαν περισσότερους πόντους στο δεύτερο σετ, δείχνοντας να πατούν καλύτερα, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτραπεί η ήττα.

Οι Αμερικανίδες πήραν με 6-3 το δεύτερο σετ και τελείωσαν το παιχνίδι, παίρνοντας την πρόκριση στη φάση των 16.

ΤΑ ΣΕΤ: 1-6, 3-6

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ