ΤΕΝΙΣ

Ποιά θα φτάσει στον γάμο πρώτη;

Ποιά θα φτάσει στον γάμο πρώτη;
Χίνγκις

Οι μελλοντικές νύφες Μαρτίνα Χίνγκς και Κιμ Κλάιστερς συναντιούνται στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν

Η Κλάιστερς θα αποχωρήσει φέτος από την ενεργό δράση για να παντρευτεί τον καλό της στην ηλικία των 23 ετών, ενώ η αντίπαλος της σταμάτησε να παίζει τένις στα 22 της χρόνια, για να επιστρέψει πέρυσι.
Οι δύο τενίστριες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από την περασμένη σεζόν, όταν η Κλάιστερς έβγαλε εκτός τουρνουά τη Χίνγκις πέρυσι στα προημιτελικά, ενώ έκανε το ίδιο και στο Ρολάν Γκαρός.

Η μοίρα τις έφερε και πάλι αντιμέτωπες, με την Κλάιστερς να λέει μετά τη νίκη της επί της Σλοβάκας Ντανιέλα Χαντούκοβα με 6-1, 7-5 στον τέταρτο γύρο " είναι πάντοτε ευχαρίστηση μου να παίζω απέναντι της. Έχουμε καλή σχέση και εκτός γηπέδου. Πάντοτε δίνουμε το 100% μας όταν παίζουμε αντίπαλες και μετά κάνουνε πλάκα στα αποδυτήρια".

Η τρις φορές νικήτρια του Αυστραλιανού Όπεν πάλι, Μαρτίνα Χίνγκις, δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την περσινή σεζόν. "Σκαρφάλωσε" στο Νο7 και είναι έτοιμη για να επιτεθεί από την αρχή στη Βελγίδα αντίπαλο της, γιατί γνωρίζει ότι δεν μπορεί να περιμένει να κάνει λάθη ή αδύναμα χτυπήματα.

Στις "16" πάντως η Κινέζα Να Λι είχε ομολογήσει ότι δεν φοβάται τη Χίνγκις και η τελευταί της έδειξε την πόρτα, αποκλείοντας την με 4-6, 6-3, 6-0.

Τα έχασε η Ζβοναρέβα

Κάτι συμβαίνει στο μυαλό της εντυπωσιακής ξανθιάς Ρωσίδα, Βέρας Ζβοναρέβα και δεν μπορεί να κάνει μεγάλες νίκες που θα τη φέρουν πίσω στο Top10.

Η Ζβοναρέβα έφερε στα άκρα τη Μαρία Σαραπόβα στο πρώτο σετ, στο ξεκίνημα του δεύτερου όμως τα έχασε για να αποκλειστεί με 7-5, 6-4.

Η Σαραπόβα αναμένεται να ξαναβρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως θέλει κι ένα Grand Slam για να κάνει σετ και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή κόντρα σε μία ακόμη Ρωσίδα στα προημιτελικά.

Η Άννα Τσακβετάτζε απέκλεισε τη νευρική Ελβετίδα με 6-4, 6-1 και δήλωσε έτοιμη για την αναμέτρηση με τη Σαραπόβα.















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ