ATP

Πρεβολαράκης - Μετρεβέλι 2-0: Εξαιρετική εμφάνιση και πρώτη νίκη του στο ATP Cup

Michail Pervolarakis of Greece hits a shot against Aleksandre Metreveli of Georgia during their match at the ATP Cup tennis tournament in Sydney, Wednesday, Jan. 5, 2022. (AP Photo/Steve Christo)
Michail Pervolarakis of Greece hits a shot against Aleksandre Metreveli of Georgia during their match at the ATP Cup tennis tournament in Sydney, Wednesday, Jan. 5, 2022. (AP Photo/Steve Christo) AP

Ο Μιχάλης Περβολαράκης νίκησε 2-0 σετ τον Αλεκσάντρε Μετρεβέλι και η Ελλάδα προηγείται 1-0 της Γεωργίας. Πάντως, έχει ήδη αποκλειστεί από τα ημιτελικά του ATP Cup. Αυτή ήταν η πρώτη του νίκη έπειτα από επτά ήττες στη διοργάνωση.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και επιβλήθηκε του Αλεκσάντρε Μετρεβέλι με 2-0 σετ, για να πετύχει την πρώτη του νίκη στα μονά στο ATP Tour και να δώσει προβάδισμα στην Ελλάδα επί της Γεωργίας στο ATP Cup. Βέβαια, ό,τι και να γίνει, η γαλανόλευκη έχει μείνει εκτός 4άδας στη διοργάνωση. Αυτή ήταν η πρώτη του νίκη έπειτα από επτά ήττες.

Ο 25χρονος τενίστας (Νο.399 στον κόσμο) ήταν εμφανώς καλύτερος από τον Γεωργιανό αντίπαλό του (Νο.570) και δεν του άφησε περιθώρια. Πήρε το πρώτο σετ με 6-3 γκέιμ, ενώ έκανε δυο μπρέικ και στο δεύτερο, για να το κάνει δικό του με 6-2, βάζοντας την Ελλάδα σε θέση οδηγού. Ήταν μια νίκη που την είχε μεγάλη ανάγκη και για να τονώσει την αυτοπεποίθησή του.

Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε 1 ώρα και 8 λεπτά για να φτάσει στην εύκολη επικράτηση. Την πρωτιά του Group D και την πρόκριση στα ημιτελικά πήρε η Πολωνία, που νίκησε 3-0 την Αργεντινή και έκανε το 3/3 στη φάση των ομίλων.

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ