ΤΕΝΙΣ

Πρώτη ήττα για τη Σερένα

Πρώτη ήττα για τη Σερένα
Σερένα Γουίλιαμς

Οι αδερφές Γουίλιαμς συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, την ώρα που η Γέλενα Γιάνκοβιτς κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους

Η Σερένα έριξε την ευθύνη της ήττας στο ότι αισθανόταν "σκουριασμένη" από την απραξία τόσων μηνών, αλλά και από το γεγονός ότι το καμπ της δεν είχε προχωρήσει στην... κατασκοπεία της αντιπάλου της, Αυστριακής Συμπίλ Μπαμέρ με 3-6, 7-5, 6-3.
Την ίδια ημέρα η Βένους Γουίλιαμς οριστικοποίησε την απουσία της από το Αυστραλιανό Όπεν. Η πρώην Νο1 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης αντιμετωπίζει προβλήματα στους καρπούς και ήταν γνωστή η απουσία της από το Melbourne Park, απλά τώρα επισημοποιήθηκε.

Η Βένους Γουίλιαμς δεν έχει κατακτήσει ποτέ της το Αυστραλιανό Όπεν. Έχει καταφέρει να φτάσει σε έναν τελικό, το 2003, όπου έχασε από την αδερφή της Σερένα.

Οι μαζικές αποχωρήσεις και οι φοβερές εμφανίσεις έχουν αναδείξει σε επικίνδυνη απειλή για τις κορυφαίες τενίστριες, τη Σέρβα Γέλενα Γιάνκοβιτς.

Μετά τον τίτλο στο Όκλαντ, η ιδιαίτερως εμφανίσιμη δεξιόχειρας κάνει την παρουσία της αισθητή και στο Σίδνεϊ, όπου απέκλεισε την περσινή νικήτρια και κάτοχο του Αυστραλιανού Όπεν, Αμελί Μορεσμό με 7-5, 6-0.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ