WIMBLEDON

Ραντουκάνου - Σάκκαρη 2-0: Ήττα με κάτω τα χέρια για τη Μαρία που αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon

Maria Sakkari of Greece plays a forehand return to Emma Raducanu of Britain during their third round match at the Wimbledon tennis championships in London, Friday, July 5, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Η Μαρία Σάκκαρη στην αναμέτρηση με την Έμα Ραντουκάνου @ 2024 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε κόντρα στην Έμα Ραντουκάνου, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) και αποχαιρέτισε το Wimbledon.

Η Έμα Ραντουκάνου ήταν η νικήτρια στη μάχη με τη Μαρία Σάκκαρη και πήρε την πρόκριση στις "16" του Wimbledon επικρατώντας με 2-0 σετ (6-2, 6-3), όπως και στην πρώτη τους μάχη στο US Open. Στους "16" η 21χρονη Βρετανίδα θα αντιμετωπίσει την 23χρονη Νεοζηλανδή Σαν Λουλού.

Στο πρώτο σετ η Μαρία το έχασε με 6-2, ωστόσο αυτό που πλήρωσε κυρίως ήταν τα λάθη της, που ήταν 17 έναντι μόλις έξι της Ραντουκάνου (στο σετ). Η Ελληνίδα τενίστρια είχε πέντε break points στο πρώτο σετ όμως η 21χρονη Βρετανίδα της τα έσβησε όλα.

Η Ραντουκάνου είχε κι αυτή με τη σειρά της πέντε break points και αξιοποίησε τα δύο εξ αυτών για να επικρατήσει στο τέλος με 6-2.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε καλύτερα στο δεύτερο σετ σε σχέση με το πρώτο, καθώς κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της. Ωστόσο στο τρίτο game η Βρετανίδα έκανε break στο σερβίς της Σάκκαρη. Η Μαρία κατάφερε να ρίξει τα λάθη της σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα της.

Οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το ένατο game στο οποίο η Ραντουκάνου έσπασε το σερβίς της Μαρίας και επικράτησε με 6-3.

TAGS WIMBLEDON ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ