ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Κάνει ντεμπούτο στο 2023 ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Τέιλορ Φριτς στον ημιτελικό των ATP Finals
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει τη νίκη του κόντρα στον Τέιλορ Φριτς στον ημιτελικό των ATP Finals © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στη νέα σεζόν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί τα ξημερώματα της Τρίτης (3/1) στον 1ο γύρο του ΑΤΡ 250 τουρνουά της Αδελαΐδας, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του για τη νέα χρονιά.

Έτοιμος για την πρεμιέρα του στη νέα σεζόν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο 35χρονος Σέρβος, θα αγωνιστεί τα ξημερώματα της Τρίτης (3/1) στον 1ο γύρο του ΑΤΡ 250 τουρνουά της Αδελαΐδας, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του για τη νέα χρονιά.

Στο Νο1 του ταμπλό, έχει τοποθετηθεί ο Νόλε, που θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο και Νο65 της παγκόσμιας κατάταξης, Κονστάντ Λεστιέν, στις 04:00. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Τζόκοβιτς θα κοντραριστεί στον 2ο γύρο, με τον επίσης Γάλλο, Κοντέν Αλίς.

Το πρόγραμμα της ημέρας, θα ανοίξει ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που στις 02:30 θα αντιμετωπίσει τον Νο45 τενίστα του κόσμου, Λορέντζο Σονέγκο.

Στις 05:30 ο Γιάνικ Σίνερ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κάιλ Έντμουντ και λίγο αργότερα, ο Ντένις Σαποβάλοφ θα κοντραριστεί με τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

Τα δυο ντέρμπι της ημέρας, είναι προγραμματισμένα για το πρωί της Τρίτης. Στις 08:30, ο Άντι Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Κόρντα και στις 10:00 ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα μπει στο court για να αντιμετωπίσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.

Πηγή: tennis24

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ