ΤΕΝΙΣ

Roland Garros: Ο Σίνερ απέκλεισε τον Ζβέρεφ

Ο Γιαννίκ Σίνερ μετά από τη νίκη επί του Ζβέρεβ
Ο Γιαννίκ Σίνερ μετά από τη νίκη επί του Ζβέρεβ

O 19χρονος Γιανίκ Σινέρ, το "παιδί-θαύμα" του ιταλικού τένις, απέκλεισε στα τέσσερα σετ τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά ενός Grand Slam.

Αυτό το παιδί είναι φτιαγμένο για τεράστια πράγματα! Ο Γιανίκ Σίνερ δείχνει, από το φετινό Ρολάν Γκαρός, από τι "μέταλλο" είναι φτιαγμένος τενιστικά και πόσο τεράστιο ταλέντο έχει έχοντας προκριθεί στους "8" ενός Major σε ηλικία μόλις 19 ετών.

Όλα αυτά μετά τη νέα τρομερή του εμφάνιση, αυτή τη φορά κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, τον οποίο και απέκλεισε εμφατικά με 3-1 σετ, 6-3, 6-3, 4-6, 6-3 σε ένα παιχνίδι που ήταν ανώτερος του αντιπάλου του σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του.

Με τη νίκη του αυτή, πέραν φυσικά της πρώτης του παρουσίας σε προημιτελικά Major, ο Σίνερ μπαίνει για πρώτη φορά στο Τοπ50 του κόσμου (Νο46) βελτιώνοντας κατά πολύ το προηγούμενο career high του (Νο68).

Και σαν παιδί που του αρέσουν οι προκλήσεις, τον περιμένει τώρα η μεγαλύτερη πρόκληση όλων των εποχών, που είναι φυσικά να αντιμετωπίσει τον καλύτερο τενίστα στο χώμα όλων των εποχών, τον Ραφαέλ Ναδάλ των 12 κατακτήσεων στο Ρολάν Γκαρός!

Απίστευτα άρτιο ματς έκανε ο Ιταλός με μοναδική εξαίρεση το τρίτο σετ στο οποίο δεν έπαιξε άσχημα αλλά αύξησε λίγο τα αβίαστα λάθη του δίνοντας στον Ζβέρεφ περισσότερες ευκαιρίες να διεκδικήσει κάτι από τον αγώνα.

Ωστόσο, ήταν φανερό ότι όλα εξαρτώντο από την ρακέτα του Σίνερ που πήρε ξεκάθαρα την πρωτοβουλία στα ράλι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο με τον Ζβέρεφ να αδυνατεί να βρει ένα plan b για να τον αντιμετωπίσει.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ