ROLAND GARROS

Roland Garros: Θα παίξουν κανονικά Ρώσοι και Λευκορώσοι σύμφωνα με το RMC

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αντιδράει σε πόντο κόντρα στον Φέλιξ Οζιέ Αλιασίμ στον προημιτελικό του Australian Open
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ αντιδράει σε πόντο κόντρα στον Οζιέ Αλιασίμ © 2022 TERTIUS PICKARD/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα του RMC οι διοργανωτές του Roland Garros έχουν αποφασίσει να δεχτούν Ρώσους και Λευκορώσους στη φετινή διοργάνωση.

Το Roland Garros δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την πολιτική του Wimbledon. Όπως αναφέρει το RMC, οι άνθρωποι της διοργάνωσης θα δεχθούν κανονικά τις συμμετοχές Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών στο 2ο Major του 2022, σε αντίθεση με τους Άγγλους, που έχουν απαγορεύσει τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων από το 3ο Grand Slam της σεζόν.

Λιγότερο από ένα μήνα πριν την έναρξη του Γαλλικού Όπεν (22/5-5/6), κι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως αν στη διοργάνωση θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι αθλητές που προέρχονται από τις δυο χώρες που ευθύνονται για την εισβολή στην Ουκρανία και όλες τις πολύ άσχημες εξελίξεις που έχουν ακολουθήσει στην χώρα.

Οι Γάλλοι δεν έχουν εκδώσει ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως σύμφωνα με δημοσιογράφους της χώρας, αυτό μπορεί να μη γίνει και ποτέ, μιας και δεν συντρέχει λόγος αναστάτωσης.

Ρώσοι και Λευκορώσοι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχουν “δέσει” τις συμμετοχές τους στο Παρίσι και δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι τόσο δραματικά.

Πηγη: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ