ATP

Rotterdam open: Εκτός ο Μεντβέντεφ, θα αγωνιστεί ο Μάρεϊ

Ο Μεντβέντεφ μετά από χαμένο πόντο κόντρα στην Ναδάλ στον τελικό του Australian Open
Ο Μεντβέντεφ μετά από χαμένο πόντο κόντρα στην Ναδάλ AP PHOTO/SIMON BAKER

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ απέσυρε τη συμμετοχή του από το Rotterdam open, ενώ ο Άντι Μάρεϊ θα αγωνιστεί στο τουρνουά με wild card

Ο φιναλίστ του Australian Open, Ντανίλ Μεντβέντεφ απέσυρε τη συμμετοχή του από το 500άρι τουρνουά του Ρότερνταμ το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 7-13 Φεβρουαρίου.

Ο Νο2 του κόσμου, όπως δήλωσε, θα προτιμήσει να ξεκουραστεί μετά την πορεία που είχε στο 1ο Grand Slam της σεζόν.

“Δυστυχώς δεν θα αγωνιστώ στο Ρόντερνταμ φέτος.”, είπε ο Μεντβέντεφ. “Μόλις επέστρεψα από την Αυστραλία και δεν είμαι έτοιμος να επιστρέψω στο court. Το Ρότερνταμ ήταν πάντα ένας από τους αγαπημένους μου σταθμούς και ανυπομονώ να επιστρέψω στο μέλλον”.

Ο Ρώσος έχει αγωνιστεί στο indoor τουρνουά του Ρότερνταμ συνολικά τέσσερις φορές με την καλύτερη πορεία του να είναι το 2019 όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

Αυτή η εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν οι θέσεις στο κυρίως ταμπλό με τον Στέφανο Τσιτσιπά να τοποθετείται στο Νο1.

Εκτός από τον Μεντβέντεφ στο Ρότερνταμ δεν θα βρεθεί ούτε ο Ιταλός και Νο10 του κόσμου, Γιανίκ Σίνερ, καθώς βρέθηκε θετικός στη covid-19.

Τη θέση του Μεντβέντεφ θα πάρει ο Αμερικανός Μακένζι ΜακΝτόναλντ, ενώ τον Σίνερ θα αντικαταστήσει ο Ολλανδός Μπόουτικ φαν ντε Ζάντσχουλπ.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν και τις τρεις από τις τέσσερις συνολικά wild cards με την 1η να πηγαίνει στον Άντι Μάρεϊ, ενώ τις άλλες δύο πήραν οι Ζο-Γουιλφρίντ Τσονγκά και Τάλον Χρίκσπορ.

Ο Μάρεϊ, ο οποίος πρόσφατα έμεινε χωρίς προπονητή, θα συμμετάσχει για 7η φορά στην καριέρα του στο τουρνουά με την καλύτερη στιγμή του να είναι ο τίτλος το 2009 όπου επικράτησε του Ράφα Ναδάλ στον τελικό.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ