MADRID OPEN

Ρους - Σάκκαρη 0-2: Στο ρελαντί η Μαρία, προκρίθηκε με άνεση στον 3ο γύρο του Madrid Open

Maria Sakkari, of Greece, reacts during her match to Bianca Andreescu, of Canada, during the fourth round of the US Open tennis championships, Tuesday, Sept. 7, 2021, in New York. (AP Photo/John Minchillo)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during her match to Bianca Andreescu, of Canada, during the fourth round of the US Open tennis championships, Tuesday, Sept. 7, 2021, in New York. (AP Photo/) JOHN MINCHILLO / AP PHOTO

Μία κλάση ανώτερη η Μαρία Σάκκαρη (Νο9), επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) της Αράντσα Ρους (Νο107) και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open.

Η Μαρία Σάκκαρη (No9 στον κόσμο) βρίσκεται στον 3ο γύρο του Madrid Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στην Αράντσα Ρους (Νο107 στον κόσμο), επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και περιμένει πλέον την αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο, που θα προκύψει από το ζευγάρι της Ντόνα Βέκτις (Νο 23 στον κόσμο) με την Ρεμπέκα Μασάροβα (Νο74 στον κόσμο).

Η Σάκκαρη έδειξε από την αρχή την ανωτερότητά της, κάνοντας τα... απαραίτητα. Στο πρώτο σετ το μόνο που χρειάστηκε ήταν να κάνει ένα break στο 5ο Game, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτησή του με 6-4.

Στο δεύτερο σετ ξεκίνησε με break στο πρώτο σετ, δείχνοντας έτοιμη να καθαρίσει το παιχνίδι. Η Ρους ωστόσο αντέδρασε και με break στο 4ο game ισοφάρισε σε 2-2. Η Σάκκαρη όμως είχε πάλι την απάντηση και με νέο break στο 7ο game πήρε προβάδισμα με 4-3 και μετά απλώς έπρεπε να διατηρήσει το σερβίς της για να φτάσει στην νίκη.

Η Σάκκαρη το έκανε αυτό, αν και ζορίστηκε λίγο παραπάνω στο 10ο - και τελευταίο - game του 2ου σετ για να πετύχει τον στόχο της, επιστρέφοντας τρεις φορές από break point της Ρους, με την τελευταία φορά να χρειάζεται ένα μεγάλο σε διάρκεια ράλι για να τα καταφέρει. Τελικά όμως πηρε τον πόντο που έπρεπε για να σπάσει το break point της Ρους για τρίτη φορά, φτάνοντας τελικά στην νίκη χάρη σε δύο ακόμα πόντους.

Για την ιστορία, αυτή ήταν η 5η νίκη της Σάκκαρη επί της Ρους σε ισάριθμους αγώνες τους.

TAGS MADRID OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ