ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Αισθάνομαι ότι μπορώ να είμαι μία απίστευτη παίκτρια, αλλά εάν δεν φροντίσω τον εαυτό μου θα είμαι τελειωμένη από το τένις"

Maria Sakkari, of Greece, reacts as she plays Diane Parry, of France, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Wednesday, March 13, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Η Μαρία Σάκκαρη @ 2024 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Για τη χρυσή ισορροπία που θα πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στις υψηλές αποδόσεις στο τένις και στην ψυχική υγεία μίας αθλήτριας μίλησε σε podcast του εξωτερικού η Μαρία Σάκκαρη.

Συνέντευξη στο podcast της τενίστριας και νούμερο 24 της παγκόσμιας κατάταξης Καρολίν Γκαρσία έδωσε η Μαρία Σάκκαρη (Νο9).

Η 28χρονη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ψυχική υγεία των αθλητριών, στην πίεση που τους ασκείται για να πρωταγωνιστήσουν και στη χρυσή τομή που πρέπει να διατηρείται μεταξύ της προσωπικής τους ζωής και του τένις.

"Αγαπώ τη ζωή μου και αγαπώ το ποια είμαι. Αισθάνομαι ότι μπορεί να είσαι μία απίστευτη τενίστρια, αλλά εάν δεν φροντίσεις τον εαυτό σου, τότε είσαι τελειώμενος από το τένις και δεν σου έχει μείνει τίποτα", δήλωσε η Σάκκαρη στην Γαλλίδα.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ