ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη - Αζαρένκα 0-2: Πρεμιέρα με το αριστερό για τη Μαρία στο γρασίδι, έχασε εύκολα και αποκλείστηκε από το Berlin Open

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της από το China Open
Η Μαρία Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό της από το China Open © 2023 ANDY WONG / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο.9) έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό, ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.19) με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και αποκλείστηκε από το Berlin Open.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η σεζόν της Μαρίας Σάκκαρη (Νο.9) στο γρασίδι, καθώς η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, ) από τη Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.19) και είπε "αντίο" στο Berlin Open.

Πλέον, το νούμερο εννέα της παγκόσμιας κατάταξης στρέφει την προσοχή της στο επόμενο τουρνουά του WTA επί γερμανικού εδάφους, εκεί που στις 24 Ιουνίου θα λάβει μέρος στο Bad Homburg Open, ούσα δεύτερη στο ταμπλό των τενιστριών.

Παρότι το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Σάκκαρη να παίρνει το πρώτο game του ματς, η σκληροτράχηλη Λευκορωσίδα ισορρόπησε την κατάσταση και με ένα break στο έβδομο game κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ.

Ωστόσο, το δεύτερο ήταν μία διαφορετική τελείς ιστορία, με τη Μαρία να παρουσιάζεται ως σκιά του εαυτού της. Έχασε δύο φορές το σερβίς της, επέτρεψε στην Αζαρένκα να τρέχει ένα σερί 4-0 game, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να βρει τον ρυθμό της με συνέπεια να χάσει με κατεβασμένα τα χέρια (6-2).

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ATP BERLIN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ