WTA

Σάκκαρη: Έπεσε στο Νο6 η Μαρία, σταθερή η πρώτη δεκάδα

Maria Sakkari, of Greece, returns the ball during a match against Madison Keys, of USA, at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Friday, April 29, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Maria Sakkari, of Greece, returns the ball during a match against Madison Keys, of USA, at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Friday, April 29, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Με μοναδική αλλαγή την πτώση της Μαρίας Σάκκαρη στο Νο6 και την ταυτόχρονη άνοδο της Αρίνα Σαμπαλένκα στο Νο5 ανακοινώθηκε η νέα παγκόσμια κατάταξη των γυναικών.

Το πρωί της Δευτέρας (13/06) ανακοινώθηκε η νέα Παγκόσμια κατάταξη της WTA η οποία έχει μόνο μία αλλαγή στην πρώτη δεκάδα και αυτή αφορά θέση και όχι πρόσωπα.

Η Μαρία Σάκκαρη έπεσε στο Νο6, ενώ ταυτόχρονα η Σαμπαλένκα ανέβηκε στο Νο5 με τις δύο αθλήτριες να αλλάζουν ουσιαστικά θέση.

Από εκεί και πέρα η χαοτική διαφορά της Σβιόντεκ από τις υπόλοιπες συνεχίζει να αποτυπώνεται στην παγκόσμια κατάταξη με την Πολωνή να έχει σχεδόν όσους βαθμούς έχουν η δεύτερη Κόνταβεϊτ και η τρίτη Μπαντόσα μαζί!

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ