ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Η διακοπή μου έδωσε χρόνο να σκεφτώ πώς θα νικήσω"

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © 2022 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Ρεμπέκα Μαρίνο στο Nottigham Open υποστήριξε πως η τετράωρη διακοπή την ευνόησε καθώς της έδωσε χρόνο να σκεφτεί πως θα νικήσει την αντίπαλο της.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της επί της Ρεμπέκα Μαρίνο στο Nottigham Open υποστήριξε πως η τετράωρη διακοπή την ευνόησε καθώς εκείνη την ώρα ναι μεν ήταν μπροστά στο δεύτερο σετ με 5-3 γκέιμ αλλά έχανε 1-0 σετ, οπότε είχε το χρόνο να σκεφτεί πως θα νικήσει την αντίπαλο της κάτι που εν τέλει κατάφερε.

"Ήταν δύσκολο το παιχνίδι σήμερα, δυσκολότερο απ' άλλα ματς που έχω δώσει εδώ πέρα. Η Ρεμπέκα ήταν εξαιρετική βρήκε φοβρερά χτυπήματα και ήταν αρκετά δύσκολο για όλους μας με τη βροχή. Ευχαριστώ το κοινό που έμεινε παρά τη διακοπή τεσσάρων ωρών, ήταν ευχαρίστηση μου να παίξω μπροστά σας".

Πόσο επηρέασε η διακοπή:

"Για μένα ήταν καλό που έγινε αυτή η διακοπή, είχα χρόνο να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω για να κερδίσω. Σήμερα ήταν καλό για μένα αλλά γενικότερα δεν είναι καλό να περιμένουμε τόσο. Είναι όμορφο τουρνουά εδώ στο Νότιχγαμ όταν λάμπει ο ήλιος".

Για το αν σκέφτεται τον τελικό:

"'Όχι δεν σκέφτομαι τον τελικό αλλά το επόμενο παιχνίδι. Είναι δύσκολος αντίπαλος και σκέφτομαι μόνο τον προημιτελικό να κερδίσω για να μείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ