ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Η ισχυρή βροχόπτωση στο Λονδίνο καθυστερεί τον αγώνα της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας στο Wimbledon

Η Μαρία Σάκκαρη σε αναμέτρησή της με την Ίγκα Σβιόντεκ
Η Μαρία Σάκκαρη σε αναμέτρησή της με την Ίγκα Σβιόντεκ @2024 RYAN SUN/AP IMAGES

Με μεγάλη καθυστέρηση αναμένεται να ξεκινήσει ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη (Νο.9) κόντρα στην Ολλανδή Αράντσκα Ρους, καθώς η ισχυρή βροχόπτωση που παρατηρείται από το πρωί στο Λονδίνο έχει μεταθέσει πολλά ματς.

Πίσω στο πρόγραμμα της Τετάρτης (03/07) έχει πάει ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη (Νο.9) κόντρα στην Αράντσκα Ρους για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon.

Η αναμέτρηση υπολογιζόταν να ξεκινήσει μετά τις 16:00, αλλά λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που πλήττουν από το πρωί το Λονδίνο, πολλά ματς που διεξάγονται σε εξωτερικά γήπεδα έχουν μετατεθεί.

Ο αγώνας της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας κόντρα στην Ολλανδή ήταν ο τρίτος χρονικά στο court 12, έχοντας μπροστά τους ένα ματς ανδρών κι ένα επίσης από το ανδρικό ταμπλό, το οποίο συνεχίζεται μετά τη διακοπή της Τρίτης (02/07).

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό εάν το ματς της Μαρίας θα διακοπή οριστικά και θα οριστεί νέα ημέρα και ώρα.

Θυμίζουμε ότι στο σημερινό πρόγραμμα του βρετανικού Όπεν είναι προγραμματισμένη και η πρεμιέρα των Στέφανου και Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό ανδρών. Η αναμέτρησή τους θα είναι η τέταρτη στο court 4 και θα έχουν απέναντί τους τούς Αργεντινούς, Μάξιμο Γκονζάλες και Αντρές Μολτένι.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WIMBLEDON WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ