ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Η Λιν Ζου επόμενη αντίπαλός της στον 3ο γύρο του Australian Open

Η Ζου Λιν σε προσπάθειά της κατά τη διάρκεια του Australian Open | 18 Ιανουαρίου 2023
Η Ζου Λιν σε προσπάθειά της κατά τη διάρκεια του Australian Open | 18 Ιανουαρίου 2023 @2023 ASANKA BRENDON RATNAYAKE/AP IMAGES

Η Λιν Ζου έκανε την έκπληξη επικρατώντας της Ζιλ Τίχμαν και θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Μάριας Σάκκαρη στο Australian Open.

Λίγες ώρες μετά την πρόκρισή της στον 3ο γύρο του Australian Open χάρη στην επικράτησή της επί της Ντιάνα Σνάιντερ, η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την αντίπαλο που θα έχει στην προσπάθειά της να προχωρήσει ακόμα πιο μακριά στο πρώτο μεγάλο Grand Slam της φετινής σεζόν.

Αυτή θα είναι η Λιν Ζου που έκανε μίνι έκπληξη επικρατώντας με με 6-2, 6-2 της Ζιλ Τίχμαν, με την 28χρονη Κινέζα, Νο 85 στην παγκόσμια κατάταξη, να φτάνει μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα της σε τρίτο γύρο ενός major τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη έχει αντιμετωπίσει ήδη μία φορά την Λιν Ζου και αυτό έγινε και πάλι στο Australian Open το 2016, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κοντράρεται με την Κινέζα στον τρίτο προκριματικό γύρο του ταμπλό και να παίρνει τότε το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό για πρώτη φορά στην καριέρα της σε grand slam.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ