ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Η νίκη μετράει, δύσκολη η αναμέτρηση με την Πεγκούλα"

Η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα κόντρα στην Μπέγκου
Η Μαρία Σάκκαρη στις δηλώσεις της μετά τον αγώνα κόντρα στην Μπέγκου PRINTSCREEN

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) μετά τη νίκη της επί της Αν Λι (Νο58) αναφέρθηκε στη νίκη της και την εξέλιξη που είχε η αναμέτρηση αλλά και για τον επόμενο αγώνα της με την Πεγκούλα (Νο17) ενώ μίλησε και στα ελληνικά.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) κέρδισε εύκολα την Αν Λι (Νο58) και προκρίθηκε στους "16" του τουρνουά της Ντόχα όπου θα βρει μπροστά της την Πεγκούλα (Νο17).

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τον τρόπο που ήρθε η νίκη, το επόμενο παιχνίδι της που θα είναι αρκετά δύσκολο ενώ μετά από ερώτηση στα ελληνικά μίλησε για τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

"Ήταν ένα δύσκολο δεύτερο σερ, είχα τις ευκαιρίες να κλείσω νωρίτερα την αναμέτρηση, δεν το εκμεταλλεύτηκα αλλά τελικά πήρα τη νίκη και αυτό μετάει".

Για το ματς με την Πεγκούλα:

"Την ξέρω καλά, είχαμε παίξει στην Αυστραλία, είχε καλή σεζόν πέρυσι, θα είναι δύσκολο, ανυπομονώ γιατί μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

Για την παράδοση στην οικογένεια της καθώς και η μάνα της ήταν τενίστρια:

"Ξέρετε την ιστορία μου, η μητέρα μου ήταν τενίστρια, οπότε το τένις είναι στο DNA μου. Είναι σημαντικό να έχω ένα μέλος στην οικογένεια μου να ξέρει τι περνάω και να με βοηθάει".

Δύο λόγια στα Ελληνικά:

"Ευχαριστώ πολύ όλους όσους είστε εδώ σήμερα, ξέρω πως είστε πολλοί Έλληνες στο Κατάρ αλλά και όσοι με βλέπετε πίσω στην Ελλάδα. Ξέρετε πόσο αγαπώ τη χώρα μου και είμαι σίγουρη το ίδιο και εσείς. Το εκτιμώ που ήρθατε και με στηρίζετε καθημερινά, θα τα πούμε αύριο".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ