WTA

Σάκκαρη: Κόντρα στην 17χρονη Γκοφ για μια θέση στα ημιτελικά της Ντόχα

Η Κόκο Γκοφ στο Wimbledon στην αναμέτρηση με την Έλενα Βέσνινα
Η Κόκο Γκοφ στο Wimbledon © 2021 ALBERTO PEZZALI/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 17χρονη Κόκο Γκοφ στις 02:30 (24/02) στα προημιτελικά του τουρνουά της Ντόχα η οποία πέταξε εκτός την Μπαντόσα.

Η Κόκο Γκοφ (Νο23) έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της, επικράτησε 2-0 σετ της Μπαντόσα (Νο4) και προκρίθηκε στα προημιτελικά της Ντόχα όπου θα αντιμετωπίσει την Μαρία Σάκκαρη (Νο6). Η αναμέτρησή τους θα διεξαχθεί στις 02:30 την Πέμπτη (24/02).

Η Γκοφ ξεκίνησε εντυπωσιακά κατακτώντας τα 3 πρώτα games (2 break), με την Μπαντόσα να παίρνει πίσω το ένα από τα δύο μειώνοντας σε 3-1. Ωστόσο από εκεί και πέρα η Ισπανίδα ήταν αδύνατον να παρακολουθήσει το ρυθμό της Γκοφ που με νέο break έκανε το 5-2 για να κλείσει το set στο δικό της service.

To 2o σκέλος ξεκίνησε με ένα δύσκολο hold για την Μπαντόσα (1-0), η οποία έμεινε ανταγωνιστική μέχρι το 3ο game όπου και προηγήθηκε με 2-1. Η συνέχεια όμως άνηκε στην Γκοφ που κερδίζοντας τα 5 από τα 6 επόμενα games έφτασε σε μια μεγάλη νίκη, αλλά και στην πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Σάκκαρη με την Γκοφ έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες τρεις φορές και η Ελληνίδα μετρά δύο νίκες έναντι μιας της Αμερικανίδας.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ