AUSTRALIAN OPEN

Σάκκαρη: "Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για το παιχνίδι μου"

Σάκκαρη: "Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για το παιχνίδι μου"

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για τη νίκη της απέναντι στην Γουάν και στάθηκε στην παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων.

Ικανοποιημένη από την πρεμιέρα της στο Australian Open ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Αρχικά μίλησε για το γεγονός ότι αντιμετώπισε για πρώτη φορά την Γουάν και είπε: "Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε. Την είχα ξαναδει πριν από κάποια χρόνια. Είχα νευρικότητα γιατί όταν ξέρεις τον άλλον γνωρίζεις τι να περιμένεις. Όταν δεν τον γνωρίζεις εκεί υπάρχουν δυσκολίες. Νομίζω ότι το United Cup με βοήθησε. Οι συνθήκες στο Περθ είναι παρόμοιες με εδώ".

Για το γεγονός ότι η επιφάνεια του γηπέδου είναι πιο αργό σε σχέση με εκείνου στο Περθ είπε: "Το αισθάνομαι ότι το γήπεδο είναι πιο αργό. Ωστόσο μου αρέσει γιατί υπάρχει ζέστη και το μπαλάκι αναπηδά ψηλά. Είναι τέλειες συνθήκες για το παιχνίδι μου. Όσο περισσότερη ζέστη υπάρχει τόσο το καλύτερο για τον τρόπο που αγωνίζομαι. Δεν υπάρχει κάτι που να μη σου αρέσει σε αυτό το τουρνουά"

Για την εξαιρετική της φυσική κατάσταση και το χρόνο που περνά στο γυμναστήριο δήλωσε: "Μου αρέσει να περνάω χρόνο στο γυμναστήριο. Δεν αισθάνομαι καλά με το σώμα μου να ξαπλώνω στον καναπέ. Αν δεν βρίσκομαι στο γυμναστήριο ξέρω ότι στο κορτ δεν θα αισθάνομαι καλά. Δεν είμαι η ψηλότερη στο τουρνουά, αν δεν αισθάνομαι δυνατή τότε το παιχνίδι μου δεν θα είναι δυνατό"

Τέλος για την παρουσία των Ελλήνων στις εξέδρες επεσήμανε: "Νιώθω σαν να είναι το τουρνουά της πατρίδας μου. Γενικά ο κόσμος στην Αυστραλία είναι φιλικός. Δεν υπάρχει κάτι που να μην μου αρέσει σε αυτή τη χώρα. Φυσικά βοηθάει η ελληνική παρουσία. Είναι εδώ πάντα και μας υποστηρίζει. Νιώθω σαν να είμαι στην πατρίδα μου".

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ