ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Πού θα δείτε την πρεμιέρα της Μαρίας στο Wimbledon

Maria Sakkari, of Greece, returns a ball from Yue Yuan, of China, in their women's second round match at the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 21, 2024, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Maria Sakkari, of Greece, returns a ball from Yue Yuan, of China, in their women's second round match at the Miami Open tennis tournament, Thursday, March 21, 2024, in Miami Gardens, Fla. (AP Photo/Rebecca Blackwell) @2024 REBECCA BLACKWELL/AP IMAGES

Η Μάρια Σάκκαρη κάνει πρεμιέρα στο Wimbledon αντιμετωπίζοντας το μεσημέρι της Δευτέρας (1/7) την Αμερικανίδα ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο 9) ρίχνεται την Δευτέρα (1/7) στη μάχη του Wimbledon, με την 24χρονη Αμερικανίδα ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ (Νο 118) να είναι η αντίπαλός της στον πρώτο γύρο του σπουδαίου Grand Slam.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα πάρει μέρος για 8η φορά στο Wimbledon, όπου η καλύτερη παρουσία της είναι η συμμετοχή της στον 3ο γύρο τρεις συνολικά φορές (2017, 2019, 2022), με τον αρχικό στόχο της να είναι φυσικά να περάσει το 2ο γύρο και να αφήσει πίσω τον περυσινό αποκλεισμό στην πρεμιέρα από την Κόστιουκ.

Συνολικά, η Σάκκαρη πηγαίνει στο Λονδίνο έχοντας τέσσερις διαδοχικές ήττες, ωστόσο απέναντι στην "πρωτάρα" Κέσλερ (εξασφάλισε για πρώτη φορά στην καριέρα της την παρουσία στο κυρίως ταμπλό, κάνοντας τρεις νίκες στα προκριματικά) έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 6HD, ενώ μπορείτε επίσης να την παρακολουθήσετε live από το Match Center του SPORT24.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ