ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Στο Νο 1 του ταμπλό στο Σαν Χοσέ, με Ρότζερς ή Αντρεέσκου στον δεύτερο γύρο

Η Μαρία Σάκκαρη σε πανηγυρικό στιγμιότυπό της στο Wimbledon | 29 Ιουνίου 2022
Η Μαρία Σάκκαρη σε πανηγυρικό στιγμιότυπό της στο Wimbledon | 29 Ιουνίου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Μετά από το Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη επιστρέφει στη δράση μέσω του τουρνουά του Σαν Χοσέ, όπου θα βρεθεί μάλιστα στο Νο 1 του ταμπλό και θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο μία εκ των Ρότζερς ή Αντρεέσκου.

Στο φετινό Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να φτάσει πολύ μακριά (αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο) όμως έχει αφήσει πίσω της το φημισμένο Grand Slam του Λονδίνου και πλέον έχει το μυαλό της στα κορτ της Βορείου Αμερικής και συγκεκριμένα σε αυτό του Σαν Χοσέ.

Πρόκειται για τουρνουά WTA 500 στο οποίο θα συμμετάσχει ως Νο 1 του ταμπλό, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να περνάει αυτόματα στον δεύτερο γύρο χωρίς να δώσει αγώνα και να περιμένει εκεί μία εκ των Σέλμπι Ρότζερς ή Μπιάνκα Αντρεέσκου στο δρόμο προς τον 3ο γύρο (προημιτελικά).

Εκεί είναι πολύ πιθανό (αν επικρατούν τα φαβορί στα προηγούμενα ζευγαρώματα) να έχει συναπάντημα με μία εκ των Πλίσκοβα ή Ανισίμοβα, ενώ αν ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο και βρεθεί στα ημιτελικά, είναι πολύ πιθανό να βρει απέναντί της μία εκ των Ζαμπέρ ή Μουγουρούθα.

Σημειώνεται πως από το συγκεκριμένο τουρνουά η Σάκκαρη έχει ευχάριστες θύμησες αφού το 2018 πήρε μέρος στον τελικό ενώ έναν χρόνο αργότερα κατάφερε να βρεθεί στα ημιτελικά.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ