WTA

Σάκκαρη: Τα ξημερώματα της Κυριακής θα αντιμετωπίσει την Μπούζκοβα για να βρεθεί στον τελικό του Guadalajara Open

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει 2022 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Μαρί Μπούζκοβα τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10, 03.00) με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό του Guadalajara Open.

Με την ψυχολογία στα ύψη και δίχως άγχος αφού εξασφάλισε την παρουσία της στο WTA Finals η Μαρία Σάκκαρη θα κυνηγήσει την κατάκτηση του τίτλου στο Guadalajara Open.

Η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 6) θέλει να περάσει πρώτα απ' όλα στον τελικό και για να τα καταφέρει θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μαρί Μπούζκοβα τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10, 03.00, NOVASPORTS 6).

Ένα εμπόδιο που δεν είναι σίγουρα εύκολο καθώς η 24χρονη Τσέχα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας της Το Νο 38 στην Παγκόσμια κατάταξη (το οποίο είναι το ρεκόρ της και θα το ξεπεράσει μετά από αυτή την εβδομάδα στη Γουαδαλαχάρα) έχει κατακτήσει φέτος τον μοναδικό τίτλο της καριέρας της (Πράγα).

Είναι μία αθλήτρια η οποία χρειάζεται προσοχή, ωστόσο δεδομένα δεν προκαλεί φόβο στην Μαρία Σάκκαρη η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να βρεθεί σε έναν ακόμα τελικό.

Οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωπες ακόμα δύο φορές με την Ελληνίδα να μετρά ισάριθμες νίκες. Για την ακρίβεια επικράτησε 2-0 σετ στο Wimbledon του 2019, ενώ το 2021 στον Καναδά η Τσέχα αποσύρθηκε με το σκορ στο 6-4, 3-1 υπέρ της Σάκκαρη.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ