ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Θα παίξω με τον Στέφανο στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα τους στο διπλό για το United Cup | 2 Ιανουαρίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα τους στο διπλό για το United Cup | 2 Ιανουαρίου 2024 © 2023 MARK BAKER / AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε στην COSMOTE TV για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και για τη συνεργασία της με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό.

Η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στην Ελλάδα, μίλησε στην COSMOTE TV για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και για τη συνεργασία της με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή, τονίζοντας ότι έγινε για καλό και πως τη στιγμή που έγινε έπρεπε να σκεφτεί το καλύτερο για εκείνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ετοιμάζομαι να φύγω για το Βερολίνο και ήρθα εδώ να θυμηθώ τα παλιά. Ήτα λίγο δύσκολα, μετά το Roland Garros, αλλά δεν πτοούμαστε.

Το ότι έρχομαι εδώ απ' όπου ξεκίνησα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το ότι βλέπω άτομα και αθλητές που ήμουν στον ίδιο χώρο μαζί τους, βοηθάει πάρα πολύ. Γενικά, όταν είμαι σε ένα περιβάλλον που με κάνει χαρούμενη, είναι πολύ καλό για το recovery".

Για το ανεβασμένο επίπεδο τένις στην Ελλάδα: "Είναι πολύ σημαντικό και για μένα και για την Ελλάδα. Το να έχουμε μία ομάδα στο Federation Cup είναι πολύ καλό και ελπίζω να μπούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στα διπλά. Είναι ωραίο να βλέπεις πως ανεβαίνει το επίπεδο και εκεί αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως κάτι έχει κάνεις. Σίγουρα αυτό οφείλεται και στον Στέφανο.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για 'μας. Το να έρχομαι εδώ και να βλέπω πως ανεβαίνει το επίπεδο με χαροποιεί πολύ. Επίσης χαίρομαι πάρα πολύ όταν βλέπω τα γήπεδα τένις γεμάτα".

Για το εάν θα αγωνιστεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων: "Ναι, εκτός απροόπτου θα παίξουμε. Πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλή ομάδα".

Στην ερώτηση Grand Slam ή Ολυμπιακό μετάλλιο: "Όταν είσαι Έλληνας αθλητής ένα μετάλλιο είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα, είναι σημαντικό το Grand Slam, αλλά αν μπορείς να διαλέξεις ένα από τα δύο το μετάλλιο είναι... διαφορετικό".

Για την αλλαγή προπονητή: "Είχε έρθει η ώρα γι' αυτή την αλλαγή. Έπρεπε να κοιτάξω τον εαυτό μου. Έγινε για καλό και μέχρι στιγμής αποδεικνύεται αυτό. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δείξει τ' αποτελέσματα. Πιστεύω πως έγινε για καλό".

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ