ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Την Πέμπτη το απόγευμα ο ημιτελικός του Madrid Open με αντίπαλο την Σαμπαλένκα

Maria Sakkari, of Greece, reacts during the women's singles finals against Iga Swiatek, of Poland, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 20, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, reacts during the women's singles finals against Iga Swiatek, of Poland, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 20, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της στον ημιτελικό του Madrid Open και την Πέμπτη (4/5) το απόγευμα θα τεθεί αντιμέτωπη με το No2 του κόσμου Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την επικράτηση της επί της Μπέγκου με 2-1 σετ με ανατροπή και την πρόκριση της θα βρεθεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Madrid Open. Εκεί την περιμένει η Νο2 του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα η οποία την Τρίτη χρειάστηκε 3 sets για να λυγίσει τη Μάγιαρ Σερίφ με 2-6, 6-2, 6-1.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στις δύο τενίστριες θα γίνει την Πέμπτη (4/5) το απόγευμα με ώρα έναρξης στις 17:00 και η Σάκκαρη θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ MADRID OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ