WTA

Σάκκαρη: Την Τρίτη (22/2) το βράδυ ο αγώνας της κόντρα στην Λι

Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Zheng Qinwen of China during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 19, 2022. (AP Photo/Hamish Blair)
Maria Sakkari of Greece reacts after winning a point against Zheng Qinwen of China during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Wednesday, Jan. 19, 2022. (AP Photo/Hamish Blair) 2022 AP PHOTO/HAMISH BLAIR

Η Μαρία Σάκκαρη θα ριχτεί στη μάχη του τουρνουά της Ντόχα και πρώτη της αντίπαλος θα είναι η Αμερικανίδα Αν Λι, με το ματς να είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (22/2) όχι νωρίτερα από τις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Το πρώτο της ματς στο 1000αρι τουρνουά της WTA στη Ντόχα θα δώσει την Τρίτη το βράδυ (22/2) η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) απέναντι στην Αν Λι από την Αμερική (Νο58). Ο αγώνας των δύο αθλητριών είναι ο τέταρτος κατά σειρά στο κεντρικό κορτ και το ματς δεν αναμένεται να αρχίσει πριν από τις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο κοριτσιών στο tour με την Μαρία να θέλει να συνεχίσει στο τουρνουά και να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται.

TAGS WTA ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ