ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Το απόγευμα της Παρασκευής (05/07) ο αγώνας της Μαρίας κόντρα στη Ραντουκάνου για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon

Maria Sakkari, of Greece, reacts as she plays Diane Parry, of France, at the BNP Paribas Open tennis tournament, Wednesday, March 13, 2024, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Η Μαρία Σάκκαρη @ 2024 MARK J. TERRILL / AP IMAGES

Η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη (Νο.9) στον τρίτο γύρο του Wimbledon, Έμμα Ραντουκάνου, αναφέρθηκε στις διαφορές των δύο τενιστριών, ενώ έχρισε την Ελληνίδα φαβορί στη μεταξύ τους μάχη.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο.9) έχει ραντεβού με την ιστορία την Παρασκευή (05/07). Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την Έμμα Ραντουνάκου για τον τρίτο γύρο του Wimbledon και μία ενδεχόμενη νίκη θα σημαίνει ότι η Σάκκαρη θα έχει προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στη φάση των 16 του βρετανικού Όπεν.

Οι δύο τενίστριες έχουν βρεθεί μόλις μία φορά αντίπαλες σε τουρνουά της WTA, με την Βρετανή να επικρατεί το μακρινό 2021 με 2-0 σετ (6-1, 6-4) παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του US Open.

Το ματς είχε οριστεί για το απόγευμα της Παρασκευής, όχι πριν από τις 17:30 ώρα Ελλάδας, με τη Σάκκαρη να κάνει πρεμιέρα στο κεντρικό court.

Την ίδια στιγμή, σε δηλώσεις της για την επερχόμενη αναμέτρηση με την 28χρονη Ελληνίδα, το νούμερο 135 της παγκόσμιας κατάταξης, Έμμα Ραντουκάνου, ανέφερε ότι θα μπει στο court με την ταμπέλα του αουτσάιντερ, ενώ χαρακτήρισε την Μαρία ως μία από τις κορυφαίας τενίστριες παγκοσμίως.

"Οι συνθήκες τώρα είναι διαφορετικές. Όπως σε έναν αγώνα για τρίτο γύρο σε σύγκριση με έναν ημιτελικό. Εκείνη την εποχή η δυναμική ήταν επίσης διαφορετική. Ήμουν άγνωστη παίκτρια. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο ματς.

Είναι κορυφαία στον κόσμο. Και πάλι, θα είμαι το αουτσάιντερ και θα μπορώ απλώς να απολαμβάνω να παίζω στο κοινό μου, θέλω απλώς να συνεχίσω να διασκεδάζω και να προσπαθώ να μείνω μια επιπλέον ημέρα στο τουρνουά", είπε η Ραντουκάνου.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WIMBLEDON WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ