ΕΛΛΑΔΑ

Σάκκαρη - Τσιτσιπας: Διατηρήθηκε στο Νο 9 η Μαρία, παρέμεινε εκτός δεκάδας ο Στέφανος

Η Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά
Η Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά Ⓒ 2021 PATRICK SEMANSKY/ ASSOCIATED PRESS

Η Μαρία Σάκκαρη είναι στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και αυτή την εβδομάδα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παραμένει στο Νο 11 του ράνκινγκ και σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη δεκάδα.

Λίγο πριν από την έναρξη του Wimbledon Open η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης στις γυναίκες παρέμεινε ίδια ακριβώς με εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας, με την Ίγκα Σβιόντεκ να διατηρεί τη μεγάλη διαφορά που τη χωρίζει στη βαθμολογία από την πλησιέστερη διώκτριά της, Κόκο Γκοφ.

Όσον αφορά στα ελληνικά χρώματα, εξαιρετικό είναι το πλασάρισμα της Μαρίας Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κρατάει την 9η θέση στην κατάταξη με 3,805 βαθμούς και να έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμη περισσότερο μέσω της συμμετοχής της στο Bad Homburg στην Γερμανία.

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε στην 11η θέση του ATP Rankings με πολύ μικρή διαφορά από τον 10ο Ντιμιτρόφ (5 βαθμοί), με τον Έλληνα πρωταθλητή να καλείται να υπερασπιστεί 180 βαθμούς από την περυσινή του πορεία μέχρι τη φάση των "16" του Wimbledon.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ