ΤΕΝΙΣ

Σε δέκα τον αριθμό αυξήθηκαν τα τρόπαια του Ρότζερ Φέντερερ φέτος. Ο Μάρκος Παγδατής κυνηγάει το Masters Cup στη Λυών

Σε δέκα τον αριθμό αυξήθηκαν τα τρόπαια του Ρότζερ Φέντερερ φέτος. Ο Μάρκος Παγδατής κυνηγάει το Masters Cup στη Λυών
Φέντερερ

Το δέκα το καλό για τον Ρότζερ! Ο Ελβετός τενίστας έγινε ο πρώτος αθλητής στη σύγχρονη εποχή που κερδίζει δέκα τίτλους τρεις σερί χρονιές.

Ο Νο1 τενίστας στον κόσμο κατέκτησε τον 12ο τίτλο της σειράς Masters στην καριέρα του, ξεπερνώντας τον Πιτ Σάμπρας και την επόμενη χρονιά θα προσπαθήσει να φτάσει τον Άντρε Άγκασι (πρώτος με 17).

Ο Φέντερερ νίκησε στη Μαδρίτη (για πρώτη φορά στην Ισπανία) τον Φερνάντο Γκονζάλες με 7-5, 6-1, 6-0. Ο Χιλιανός ανέβηκε στο Νο9 στο ATP Champions Race και αυτή είναι η δεύτερη σερί εβδομάδα που χάνει σε τελικό ο συγκεκριμένος παίκτης, μιας και την περασμένη Κυριακή είχε χάσει στη Βιέννη από τον Ίβαν Λιούμπιτσιτς.

Προλαβαίνει ο Παγδατής
Ο Φερνάντο Γκονζάλες διεκδικεί πλέον με αξιώσεις μία θέση στο Top8 που θα ταξιδέψει στη Σαγκάη για το Masters Cup. Ο Κύπριος πάλι έπεσε στο Νο10 με 372 βαθμούς και πρέπει οπωσδήποτε να κάνει κάτι καλό στη Λυών.

Την ώρα που οι κορυφαίοι παίκτες πηγαίνουν στη γενέτειρα του Φέντερερ, τη Βασιλεία, ο 21χρονος Κύπριος ταξιδεύει στη γαλλική πόλη, όπου μάλιστα είναι το Νο1 του ταμπλό.

Καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να έχει κάνει το μάνατζμεντ του, μιας και παρουσιάζεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Παγδατή να κερδίσει τον δεύτερο επαγγελματικό τίτλο στην καριέρα του.

Η αυλαία για τον Παγδατή ανοίγει τη Δευτέρα απέναντι σε έναν ακόμη πρώην φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν, τον Γάλλο Αρνό Κλεμάν.











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ