ΤΕΝΙΣ

Σερένα η παραγωγός

Σερένα η παραγωγός
Σερένα Γουίλιαμς

Τρόπο να "τρυπώσει" στο Χόλιγουντ έψαξε και βρήκε η Σερένα Γουίλιαμς. Εκτός από τενίστρια είναι και φιλόδοξη ηθοποιός

Ενδεχομένως να βρήκε τον τρόπο να γίνει μέλος του σταρ σύστεμ ακολουθώντας τα βήματα άλλων "αδιάφορων" ηθοποιών όπως είναι η Σάλμα Χάγιεκ (Φρίντα) και ο Εμίλιο Εστεβέζ (Μπόμπι), οι οποίοι παθιάστηκαν και έκαναν ταινία τη ζωή σπουδαίων προσωπικοτήτων, κερδίζοντας και οι ίδιοι στην πορεία την αναγνώριση που επιζητούσαν.
Η Σερένα λοιπόν αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κάνει την παραγωγή σε ταινία με θέμα τη ζωή της Άλθια Γκίμπσον, της πρώτης έγχρωμης τενίστριας, που κατέκτησε τίτλους σε Grand Slam τουρνουά τη δεκαετία του '50.

" Νομίζω ότι η Άλθια Γκίμπσον είναι μία υπέροχη ιστορία. Δουλεύουμε πάνω στο σενάριο αυτόν τον καιρό. Έζησε μία υπέροχη ζωή, την οποία αγνοούμε", είπε η Γουίλιαμς για τη Γκίμπσον, η οποία μεγάλωσε στο Χάρλεμ και κατέκτησε το Γουίμπλεντον, το Ρολάν Γκαρός και το US Οπεν, πριν αποσυρθεί και αφοσιωθεί στους μη έχοντες.

Ευτυχώς για το κοινό, η Γουίλιαμς δεν θα πρωταγωνιστήσει, ούτε θα σκηνοθετήσει την ταινία, παρά μόνο θα αφήσει την τιμή αυτή για ανθρώπους με πείρα.

Κάποιοι έλεγαν ότι η Γκίμπσον ήταν υπερήφανη για τις αδερφές Γουίλιαμς και τα όσα κατάφεραν. Η Γκίμπσον πέθανε το 2003, χωρίς όμως να γνωρίσει τις δύο αδερφές που άλλαξαν τη ροή του αθλήματος.

Η Γουίλιαμς βέβαια είπε και το ψέμα της, ότι ήλπιζε να γνωρίσει την Γκίμπσον, όπως γνώρισε και τον Άρθουρ Ας. Ο Αμερικάνος τενίστας και ακτιβιστής πέθανε το 1993 από AIDS, χρονιά που η οικογένεια Γουίλιαμς ζούσε ακόμη στο υποβαθμισμένο Κρόμπτον της Καλιφόρνια.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ