ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Στέφανος/ Πέτρος Τσιτσιπάς - Κορνέα/Μπέγκεμαν 1-2: Έχασαν δύο match points και αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Gstaad Open

Ο Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς στο Davis Cup
Ο Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς στο Davis Cup INTIME SPORTS

Ο Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στα προημιτελικά του Gstaad Open με 2-1 από τους Βίκτορ Βλαντ Κορνέα και Αντρέ Μπέγκεμαν, παρότι είχαν δύο match points.

Την παρουσία τους στο διπλό ανδρών του Gstaad Open ολοκλήρωσαν την Πέμπτη (18/7) τα αδέρφια Τσιτσιπά, με τον Στέφανο και τον Πέτρο να γνωρίζουν την ήττα από τους Βίκτορ Βλαντ Κορνέα και Αντρέ Μπέγκεμαν με 7-6 (3), 3-6, 11-9.

Οι δύο Έλληνες τενίστες έφτασαν μία ανάσα μακριά από τα ημιτελικά του τουρνουά, έχοντας συνεχόμενα match points, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, όπως στην πρεμιέρα.

Οι Κορνέα και Μπέγκεμαν κατάφεραν να πάρουν το 1ο σετ, που ήταν αμφίρροπο. Στο tie-break πήραν από νωρίς ένα προβάδισμα με 4-0 και τελικά επικράτησαν με 7-3.

Στο 2ο σετ Πέτρος και Στέφανος ήταν αισθητά καλύτερα και πήραν από νωρίς και το break, για να προηγηθούν με 4-1. Διατήρησαν τα σκήπτρα κρατώντας τα σερβίς τους και έκλεισαν το σετ στο 9ο game με 6-3.

Στο match tie-break οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με τους αδερφούς Τσιτσιπά να κάνουν ένα πολύ κρίσιμο mini-break στο τέλος και να αποκτούν το μεγάλο προβάδισμα με 9-7. Οι Κορνέα και Μπέγκεμαν έσβησαν τα δύο match point, προηγήθηκαν με 9-10.

Αξιοποιώντας το το πρώτο δικό τους match point έβαλαν τέλος στο ματς μετά από 92 λεπτά στο court.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ