ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Περίπου στις 16:30 ο αγώνας με τον Φονίνι στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Open του Ρότερνταμ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Open του Ρότερνταμ AP PHOTO/PETER DEJONG

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμετράται με τον Φάμπιο Φονίνι, Νο32 της Παγκόσμιας Κατάταξης, για τον πρώτο γύρο του Monte Carlo Masters, με τους δύο τενίστες να αναμένεται να μπουν στο court, περίπου στις 16:30.

Την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στο Μόντε Κάρλο θα ξεκινήσει το απόγευμα της Τρίτης (12/4) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στο ταμπλό μονού του φετινού Monte Carlo Masters.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα του στο διπλό, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του πρωταθλητή του 2019 στο 1000άρι του Μονακό, Φάμπιο Φονίνι, αν θέλει να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο 1ο χωμάτινο Masters της σεζόν.

Περίπου στις 16:30 (ώρα Ελλάδας) αναμένεται να μπει στο court ο Στέφανος, για να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Ιταλό, Νο32 τενίστα στον κόσμο, στην 4η ever συνάντησή τους στο Tour. Ο Τσιτσιπάς μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στον Φονίνι, ενώ μάλιστα, τον έχει κερδίσει σε χωμάτινο Masters. Το 2019, στη Ρώμη.

Ντεμπούτο νωρίτερα, στο Masters του Μόντε Κάρλο θα πραγματοποιήσει και ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς. Μετά την ημέρα... χαλάρωσης, ο Σέρβος θα μπει στο court για να δώσει μόλις το 4ο ματς του μέσα στο 2022, με φόντο την "16άδα" του θεσμού.

Τον εξαιρετικό στο χώμα, Ισπανό, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα (Νο46) θα αντιμετωπίσει ο Νόλε, περίπου στις 15:00, σε ένα ματς που κρύβει αρκετές παγίδες, για τον ερχόμενο από μακρά απουσία, 34χρονο.

Το fun to watch παιχνίδι ανάμεσα στον Μπενουά Περ και τον Λορέντζο Μουζέτι, ξεχωρίζει επίσης από το πρόγραμμα της Τρίτης (13:30), ενώ και οι αναμετρήσεις Καράτσεφ - Ρουν (15:00), Ντιμιτρόφ - Λάγιοβιτς (16:30), συγκεντρώνουν αρκετά βλέμματα.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ