ΤΕΝΙΣ

Στην Καλιφόρνια ο Οικονομίδης

Στην Καλιφόρνια ο Οικονομίδης
Οικονομίδης

Την πρόκριση του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά στο Ίντιαν Γουέλς αναζητεί ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης

Ο Νο1 Έλληνας τενίστας που βρίσκεται στην 115η θέση της παγκόσμιας κατάταξης θα διεκδικήσει την πρόκριση του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά από τα προκριματικά.
Στον πρώτο γύρο θα κληθεί να αντιμετωπίζει τον Ισραηλινό Ντούντι Σέλα, με τον νικητή να κοντράρεται με τον Ρώσο Τελμουράζ Γκαμπασβίλι.

Το τουρνουά στο Ίντιαν Γουέλς είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα σπουδαία ραντεβού τόσο για την WTA, όσο και την ATP Tour, αφού στη συνέχεια ακολουθεί το Μαϊάμι.

Στο κυρίως ταμπλό περιμένει ήδη ο Μάρκος Παγδατής τον παρτενέρ του στο διπλό του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Κύπριος, μετά τις σπουδαίες τελευταίες εμφανίσεις του Ρώσου Μίχαελ Γιούζνι, έχασε μία ακόμη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Αναζητεί βαθμούς στο Ίντιαν Γουέλς για να "ξεκολλήσει" από τη δεύτερη 10άδα της διοργάνωσης. Έχει περάσει χωρίς αγώνα στον δεύτερο γύρο και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον νικητήτ του ματς μεταξύ του Ισπανού Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπες και του Χιλιανού "χρυσού" Ολυμπιονίκη, Νίκολας Μασού.

Οι περισσότεροι παίκτες πάντως που αγωνίστηκαν στη Μέση Ανατολή τις περασμένες εβδομάδες, ξεκουράζονται με σκοπό να επανέλθουν στη Φλόριντα.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ