ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Στον τελικό της Μαγιόρκα ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου στο Roland Garros, για δεύτερη φορά στην καριέρα του
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου στο Roland Garros, για δεύτερη φορά στην καριέρα του Ⓒ 2021 THIBAULT CAMUS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τελικό διπλών του Mallorca Championships, έχοντας ως παρτενέρ τον Κάρλος Γκόμεζ Ερέρα, όπου θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του στο διπλό, μετά από 11 χρόνια.

Χωρίς φρένα πηγαίνουν αυτή την εβδομάδα οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Γκόμεζ Ερέρα, στο ταμπλό των διπλών του Mallorca Championships.

Την Πέμπτη κέρδισαν με straight sets τους Μάρατς/Κουρέσι, Νο3 δίδυμο του ταμπλό και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα στους Μπολέλι/Γκονζάλεζ.

Οι Τζόκοβιτς/Ερέρα, κατέκτησαν την 3η συνεχόμενη νίκη τους στη Μαγιόρκα, επικρατώντας με 6-3, 7-6(4) μετά από 81 λεπτά αγώνα.

Αυτή θα είναι η 3η συμμετοχή του Τζόκοβιτς σε τελικό διπλών, ενώ θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο της καριέρας του, μετά από εκείνον που κατέκτησε το 2010 στο Queen's Club, έχοντας ως παρτενέρ τον Τζόναθαν Έρλιτς.

Όσον αφορά τον Γκόμεζ Ερέρα, θα είναι η 1η του παρουσία σε τελικό ΑΤΡ διοργάνωσης. Δεν έχει κατακτήσει τίτλο σε αυτό το επίπεδο, ούτε στα μονά, ούτε στα διπλά.

Το αντίπαλο ζευγάρι του τελικού, που αποτελείται από τους Σιμόνε Μπολέλι και Μάξιμο Γκονζάλεζ, στα ημιτελικά έθεσαν εκτός τους Μολτένι/Βαβασόρι με 7-6(3), 6-7(7), 10-7.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ