ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Στρουφ - Τσιτσιπάς 2-0: Ο Στέφανος αποχαιρέτησε το Χάλε στον δεύτερο γύρο

Στρουφ - Τσιτσιπάς 2-0: Ο Στέφανος αποχαιρέτησε το Χάλε στον δεύτερο γύρο
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Roland Garros @2024 AP IMAGES/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον 2ο γύρο του Χάλε από τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, καθώς ο Γερμανός επικράτησε του Έλληνα τενίστα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Αρκετά νωρίς ολοκληρώθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Χάλε, με τον Έλληνα τενίστα να αποχαιρετά το τουρνουά μόλις στον δεύτερο γύρο, καθώς ηττήθηκε 2-0 σετ (6-4, 6-4) και αποκλείστηκε από τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ.

Κάπως έτσι, στην 8η μεταξύ τους συνάντηση ο Στρουφ ισοφάρισε τον Στέφανο, με τους δύο τενίστες να έχουν πλέον από τέσσερις νίκες. Στα προημιτελικά ο Στρουφ θα αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σίνερ.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε καλά στο παιχνίδι, όμως ο Στρουφ στο 5ο game εκμεταλλεύτηκε τα δύο λάθη του Έλληνα τενίστα κι έσπασε το σερβίς του, παίρνοντας προβάδισμα για πρώτη φορά στο πρώτο σετ με 3-2.

Ο Νο11 στον κόσμο πίεσε τον Γερμανό για να πάρει πίσω το break, αλλά ο Στρουφ άντεξε την πίεση και διατήρησε το προβάδισμά του σε όλο το πρώτο σετ, το οποίο κι έκλεισε με 6-4.

Στο δεύτερο σετ, ο Στρουφ έκανε ό,τι ακριβώς έκανε και στο πρώτο, με τον Τσιτσιπά να ζει deja vu, αφού δέχθηκε ξανά break στο 5ο game.

Ο Γερμανός εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη του Έλληνα τενίστα και με 6-4 κατέκτησε και το 2ο σετ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ