ROLAND GARROS

Σβιόντεκ: "Με εξέπληξε η Μαρία που έπαιξε τόσο πολύ στο forehand μου"

Η Ίγκα Σβιόντεκ από την αναμέτρηση με τη Σάκκαρη για το Roland Garros
Η Ίγκα Σβιόντεκ από την αναμέτρηση με τη Σάκκαρη για το Roland Garros 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Η Ίγκα Σβιόντεκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την τακτική της Μαρίας Σάκκαρη και το έξυπνο παιχνίδι της που την οδήγησε στα ημιτελικά.

Η Ίγκα Σβιόντεκ δεν είχε πρόβλημα να αναγνωρίσει την ανωτερότητα της Μαρίας Σάκκαρη στη μεταξύ τους αναμέτρηση που οδήγησε την Ελληνίδα τενίστρια στα ημιτελικά του Roland Garros.

Η Πολωνή τόνισε πως η Σάκκαρη έκανε καλή δουλεία παίζοντας στο forehand της Σβιόντεκ το οποίο δεν ήταν τόσο καλό στη διάρκεια του αγώνα και έδειξε αρκετά διαβασμένη.

Συγκεκριμένα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Δεν έπαιξα το καλύτερο τένις μου, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά η Μαρία έκανε καλή δουλειά παίζοντας στο forehand μου, που δεν δούλευε πολύ καλά σήμερα. Μπράβο της που το είδε, ήταν σίγουρα καλή τακτική. Εγώ δυσκολευόμουν στο να επιλέξω το σωστό μέρος να παίξω. Δεν μπορούσα να κάνω τα χτυπήματα που συνήθως μου δίνουν τους πόντους. Δεν ήταν βαθιά και βαριά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο μου και είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς αυτό".

Ενώ στάθηκε και στις ενοχλήσεις που είχε:

"Ξέρω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό τώρα. Στο court, όμως, το αισθανόμουν τελείως διαφορετικά. Δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ χθες, κοιμήθηκα μόνο μερικές ώρες. Αισθανόμουν τα πάντα διπλά από όσο θα έπρεπε να τα αισθάνομαι. Πήρα την απόφαση να βάλω tape για σιγουριά. Μου έδωσε κάποια αυτοπεποίθηση όταν κινούμουν. Η αντίδρασή μου, όμως, παρέμενε κακή. Δεν έπαιξα καλά, τακτικά και τεχνικά".

Ενώ στο τέλος αναφέρθηκε εκ νέου στο παιχνίδι:

"Με εξέπληξε που έπαιξε τόσο πολύ στο forehand μου. Έκανα, όμως, κάποια λάθη στην αρχή και πήρε το μάθημα από αυτό. Αισθανόμουν, ωστόσο, τόσο άσχημα που δε νομίζω να είχε σημασία. Έκανε, πάντως, καλή δουλειά. Μπράβο της, γιατί με έκανε να νιώθω άσχημα. Αυτό κάνουν οι παίκτες μεταξύ τους. Και το έκανε καλύτερα σήμερα".

TAGS ROLAND GARROS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ