ΤΕΝΙΣ

Τα αποτελέσματα του "AEGEAN TENNIS CUP"

Τα αποτελέσματα του "AEGEAN TENNIS CUP"
λουκαρεας aegean tennis cup

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της πρεμιέρας της προκριματικής φάσης του "AEGEAN TENNIS CUP"

Το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο εξασφάλισε ο Δημήτρης Λουκαρέας επικρατώντας του Λουδοβίκου Μαυρονικόλα με 6-0, 6-1 και την Κυριακή το μεσημέρι θα διεκδικήσει την είσοδό του στον τελευταίο προκριματικό γύρο.
" Το επίπεδο των παικτών είναι απίστευτο. Είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Την Κυριακή θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Αν παίξω όπως στην Αθήνα, νομίζω πως έχω πιθανότητες να προκριθώ", δήλωσε ο Λουκαρέας.

" Μεγάλο μάθημα"

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός του Νίκου Σερκεδάκη. Στον 1ο προκριματικό γύρο νίκησε τον Αλέξανδρο Άνθη με 6-0, 6-1, αλλά στον 2ο γύρο ηττήθηκε απ' τον Ισραηλινό, Harel Levy (Νο 1 στο ταμπλό των προκριματικών) με 6-0, 6-0.

" Ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμένα. Αντιμετώπισα έναν τενίστα με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το τουρνουά. Τα γήπεδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση", τόνισε ο Σερκεδάκης.

Και δικαιολογημένα, καθώς ο 30 χρόνος Ισραηλινός έχει μεγάλη εμπειρία από τα κορυφαία επαγγελματικά τουρνουά τένις. Το γεγονός πως το 2000 ο Levy είχε φθάσει στον τελικό του Masters στον Καναδά, όπου είχε ηττηθεί απ' τον Ρώσο Marat Safin επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

" Ήρθα την Παρασκευή στη Ρόδο. Όλα είναι υπέροχα στο τουρνουά. Ελπίζω μία ημέρα να μπορέσω να φθάσω ξανά τόσο μακριά σε ένα τουρνουά Masters. Πιστεύω στις δυνατότητές του, αλλά δυστυχώς περνάνε τα χρόνια. Το 2000 ήμουν 22 ετών και τώρα περνάω στα 30", υπογράμμισε ο σπουδαίος Ισραηλινός τενίστας.

Μεγάλο κέρδος για τη Ρόδο

Ο Ροδίτης, Νίκος Κοντάκης μπορεί να ηττήθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο απ' τον Κροάτη, Lovro Zovko με 6-1, 6-1, αλλά απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών που παρακολούθησαν τον αγώνα του στο κεντρικό γήπεδο. " Ο αντίπαλός μου ήταν πολύ έμπειρος. Έχει παίξει περισσότερους από 400 αγώνες σε μεγάλα τουρνουά. Προσπάθησα, αλλά έκανα αρκετά λάθη. Το τουρνουά είναι πολύ σημαντική υπόθεση για το νησί μας. Είναι μεγάλο κέρδος για τη Ρόδο η διεξαγωγή ενός μεγάλου επαγγελματικού τουρνουά. Οι θεατές που θα έρθουν στις υπέροχες εγκαταστάσεις τένις, να είναι σίγουροι πως θα παρακολουθήσουν αγώνες υψηλού επιπέδου", είπε ο Κοντάκης.

"Πάλεψε" ο Μπισμπίκος

Αν και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, ο Πιέρ Μπισμπίκος «λύγισε» στις λεπτομέρειες απ' τον Γερμανό, Michael Kohlmann με 6-2, 6-3. " Ήμουν μέσα στον αγώνα. Ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ. Ωστόσο, σε έναν πόντο κρίθηκαν όλα. Στο έκτο γκέιμ όπου είχα το σερβίς και ενώ έχανα με 3-2, μία λανθασμένη απόφαση του διαιτητή είχε ως αποτέλεσμα ο αντίπαλός μου να κάνει το μπρέικ και εκεί να κριθούν όλα", υποστήριξε ο Μπισμπίκος.

Τα αποτελέσματα

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του 1ου προκριματικού γύρου: Νίκος Σερκεδάκης-Αλέξανδρος Άνθης 6-0, 6-1, Ιάσων Μαρινάκης-Μίνως Μαρινάκης 6-1, 6-1, Δημήτρης Λουκαρέας-Λουδοβίκος Μαυρονικόλας 6-0, 6-1, Leonardο Azzaro (Iταλία)-Αναστάσιος Χαράτσης 6-1, 6-1, Marco Trungelliti (Αργεντινή)-Μανώλης Γλέζος 6-3, 6-3, Μichael Kohlmann (Γερμανία)-Πιέρ Μπισμπίκος 6-3, 6-2, Lovro Zovko (Κροατία)-Νίκος Κοντάκης 6-1, 6-1

Και τα αποτελέσματα των τεσσάρων αγώνων για τον 2ο προκριματικό γύρο που έγιναν στην πρεμιέρα του Aegean Tennis Cup: Harel Levy (Ισραήλ)-Nίκος Σαρκεδάκης 6-0, 6-0, Noam Okun (Ισραήλ)-Ιάσων Μαρινάκης 6-0, 6-2

Το πρόγραμμα

To πρόγραμμα της Κυριακής (11.00-18.00) περιλαμβάνει τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου, καθώς και τους τέσσερις αγώνες του τελευταίου προκριματικού γύρου, οι νικητές των οποίων θα περάσουν στο κυρίως ταμπλό. Ο αγώνας του Δημήτρη Λουκαρέα με αντίπαλο τον Χιλιανό, Hans Podlipnik-Castillo θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο και θα αρχίσει μόλις ολοκληρωθεί ο πρώτος αγώνας, Bastl (Ελβετία)-Kohlmann (Γερμανία) που είναι προγραμματισμένος για τις 11 το πρωί.




























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ