ΤΕΝΙΣ

Τένις, Άμπου Ντάμπι: Η Παπαμιχαήλ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Κόλινς και αποκλείστηκε από το κυρίως ταμπλό

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα για το  Pan Pacific Open 2022 στο "Αριάκε Κολοσέουμ", Τόκιο | Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα για το Pan Pacific Open 2022 στο "Αριάκε Κολοσέουμ", Τόκιο | Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 © 2023/EUGENE HOSHIKO/AP IMAGES

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο. 229) ηττήθηκε με 6-2, 6-3 από την Αμερικανίδα Ντανιέλ Κόλινς (Νο. 69) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Άμπου Ντάμπι Όπεν.

Δεν τα κατάφερε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ (Νο.229) απέναντι στην Ντάνιελ Κόλις (Νο.69) γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Άμπου Ντάμπι Open (κατηγορίας WTA 500) και το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Η ελληνίδα αθλήτρια γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-3 σε 80 λεπτά παιχνιδιού.

Η 30χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, με αυτή τη νίκη, έκλεισε θέση στο δεύτερο προκριματικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε τη Λίντα Φρουχίτοβα, είτε την Κάρολαϊν Ντόλχαϊντ.

Σημειώνεται ότι η Μαρία Σάκκαρη έχει εξασφαλίσει τη θέση της στο κυρίως ταμπλό του Άμπου Ντάμπι, όπου θα βρίσκεται στο Νο.3. Η κλήρωση θα πραγματοποιθεί σήμερα (3/2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ