ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

The Lost Tapes by Stoiximan: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει το σερβίς της ζωής του στον Βασίλη Σκουντή

The Lost Tapes by Stoiximan: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει το σερβίς της ζωής του στον Βασίλη Σκουντή

Ο Βασίλης Σκουντής υποδέχεται τον Στέφανο Τσιτσιπά στο The Lost Tapes by Stoiximan, και εκείνος ξετυλίγει το κουβάρι των αναμνήσεών του σε μια συζήτηση εντός και εκτός κορτ.

Μπορεί ακόμα να είναι 23ων ετών, όμως έχει καταφέρει πράγματα που άλλοι ονειρεύονται και δεν τα έχουν πετύχει σ' ολόκληρη την καριέρα τους.

Είναι ήδη, δίχως αμφιβολία, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών και δεδομένα θα συνεχίσει να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα με τα κατορθώματά του εντός των κορτ. Ο λόγος φυσικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στεφ, όπως συνηθίζουν να τον προσφωνούν κυρίως στο εξωτερικό, κατάφερε από τα Νότια προάστια της Αττικής να βάλει το όνομά του ανάμεσα στους κορυφαίους τενίστες του κόσμου.

Μια διαδρομή που μόνο στρωμένη με ροδοπέταλα δεν ήταν. Για να φτάσει κανείς σε αυτό το επίπεδο χρειάζονται, πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο, πολλές μα πάρα πολλές ώρες προπόνησης και μάχης.

Στο τένις πάντοτε ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός σου αφού πρώτα πρέπει να νικήσεις αυτόν για να φτάσεις στο σημείο να επικρατήσεις και απέναντι σε αυτόν που υπάρχει στην αντίπερα όχθη του φιλέ.

Η κριτική, οι ημέρες που τον άλλαξαν και το bullying

Εκείνο που τον έκανε να ξεχωρίσει από νωρίς ήταν το μαχητικό του πνεύμα. Ο Πάτρικ Μουράτογλου είχε τονίσει πως ο Τσιτσιπάς πριν τον αναλάβει υστερούσε σε όλους τους τομείς από τους αντιπάλους του, όμως πάντοτε κατάφερνε να φτάσει στη νίκη και αυτό ήταν κάτι που τον εντυπωσίαζε.

The Lost Tapes by Stoiximan: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει το σερβίς της ζωής του στον Βασίλη Σκουντή

Σήμερα, σχεδόν δέκα χρόνια μετά ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται σταθερά μέσα στην πρώτη πεντάδα της Παγκόσμιας κατάταξης, στο παλμαρέ του φιγουράρουν επτά τίτλοι και πολλές τρομερές πορείες σε μεγάλα τουρνουά. Την ίδια ώρα είναι ένας από τους αθλητές που πάντοτε λένε την άποψή τους χωρίς να θέλει να είναι αρεστός.

Όλη αυτή η διαδρομή και όχι μόνο ξετυλίγεται στη συζήτηση που κάνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς με το Βασίλη Σκουντή. Ο 23χρονος τενίστας θυμάται ανέκδοτες ιστορίες, απαντά σε όλες τις ερωτήσεις δίχως αποστροφές και μέσα σε περίπου μισή ώρα κουβέντας ξεδιπλώνει αθέατες πλευρές της προσωπικότητάς του.

Δείτε το trailer εδώ:

Είστε έτοιμοι για το 6ο επεισόδιο του The Lost Tapes by Stoiximan με τον Βασίλη Σκουντή και τον Στέφανο Τσιτσιπά;

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη στο YouTube κανάλι της Stoiximan.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ