ATP

Το "ερωτικό" γράμμα του Μεντβέντεβ στο τένις

Ο Ντανίιλ Μεντβέντεβ πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Λάσλο Τζέρε για το 2ο γύρο του Roland Garros 2022, Παρίσι | Πέμπτη 26 Μαΐου 2022
Ο Ντανίιλ Μεντβέντεβ πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Λάσλο Τζέρε για το 2ο γύρο του Roland Garros 2022, Παρίσι | Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Ερωτευμένος με το τένις είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεβ, όπως φαίνεται περίτρανα και από το γράμμα που έγραψε στο ίδιο το άθλημα.

Ερωτευμένος με το τένις είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεβ, όπως φαίνεται περίτρανα και από το γράμμα που έγραψε στο ίδιο το άθλημα. Σε ένα πρωτότυπο βίντεο σε συνεργασία με το atpworldtour.com, ο Ρώσος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι ερωτευμένος με το τένις.

“Αγαπητό τένις, θυμάμαι όταν ήμουν έξι χρονών και απλώς μου άρεσε να τρέχω με τη ρακέτα. Συνειδητά σε ερωτεύτηκα όταν κατάλαβα αυτό το συναίσθημα ανταγωνιστικότητας που έχεις επειδή είναι ένας εναντίον ενός και μόνο ένας παίκτης κερδίζει.

Το ταξίδι της καριέρας μου μέχρι τώρα μαζί σου ήταν σίγουρα πολύ συναρπαστικό. Ήταν καλύτερο από όσο μπορούσα να φανταστώ ως παιδί. Το αγαπώ απόλυτα και είμαι πραγματικά περήφανος για όσα έχω πετύχει μαζί σου.

“Η μεγαλύτερη πρόκληση που μου έδωσες είναι να μπορώ να πιέζω τον εαυτό μου κάθε μέρα, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μερικές φορές χάνω κάποια ματς, χάνω την αυτοπεποίθησή μου και ξέρω ότι την επόμενη μέρα που θα προπονηθώ όλα θα είναι πολύ άσχημα, μερικές φορές εξαιρετικά. Αλλά για να αισθάνεσαι καλά μετά, πρέπει να συνεχίσεις να πιέζεις, και αυτό μου έμαθες.

Έχω τόσες πολλές αξέχαστες στιγμές μαζί σου, οπότε δεν πρόκειται να επιλέξω μία γιατί όλες οι στιγμές από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν καταπληκτικές και δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Είχαμε μερικές δύσκολες στιγμές, είχαμε κάποιες καλές και είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε ξανά μαζί μερικές καταπληκτικές καλές στιγμές".

Πηγή: tennis24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ