ΠΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΤΟΣΑ

Το μήνυμα της Μπαντόσα στον Τσιτσιπά: "Είναι πρωταθλητής και θα είναι πάντα πρωταθλητής"

Paula Badosa, of Spain, reacts during a match against Taylor Townsend, of the United States, during the second round of the U.S. Open tennis championships, Wednesday, Aug. 28, 2024, in New York. (AP Photo/Julia Nikhinson)
Paula Badosa, of Spain, reacts during a match against Taylor Townsend, of the United States, during the second round of the U.S. Open tennis championships, Wednesday, Aug. 28, 2024, in New York. (AP Photo/Julia Nikhinson) @2024 JULIA NIKHINSON/AP IMAGES

Η Πάουλα Μπαντόσα πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του US Open και στις πρώτες της δηλώσεις έκανε ειδική αναφορά στον Στέφανο Τσιτσιπά, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον σύντροφό της.

Το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο US Open δεν κράτησε πολύ καθώς αποκλείστηκε μόλις στον πρώτο γύρο από τον Θανάση Κοκκινάκη, ωστόσο η Πάουλα Μπαντόσα όχι μόνο συνεχίζει στη διοργάνωση αλλά το βράδυ της Τετάρτης (28/8) εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τρίτο γύρο επικρατώντας με 6-3, 7-5 της Τέιλορ Τάουνσεντ.

Φυσικά, ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στο μυαλό της Ισπανίας και φρόντισε να το δείξει μετά από το ματς, καθώς στις πρώτες της δηλώσεις έκανε μία πολύ όμορφη αναφορά για τον σύντροφό της, ενόψει της συμμετοχής τους στο μεικτό διπλό.

"Ελπίζω να παίξουμε μαζί αύριο στο διπλό, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι πολύ ωραίο να μοιραζόμαστε μαζί το γήπεδο, περνάμε χρόνο εκτός γηπέδου, αλλά και στο γήπεδο, είναι πραγματικά ξεχωριστό σε ένα Grand Slam, είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Περνάει δύσκολες στιγμές. Αλλά είναι πρωταθλητής και θα είναι πάντα πρωταθλητής", τόνισε η Πάουλα Μπαντόσα.

TAGS ΠΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΤΟΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ