ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ

Το συγκινητικό μήνυμα του Αλκαράθ προς τον Ναδάλ: "Ανεπανάληπτη η κληρονομιά σου"

Rafael Nadal, left, and Carlos Alcaraz of Spain react after losing against Austin Krajicek and Rajeev Ram of the USA during the men's doubles quarter-final tennis competition at the Roland Garros stadium, at the 2024 Summer Olympics, Wednesday, July 31, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Manu Fernandez)
Rafael Nadal, left, and Carlos Alcaraz of Spain react after losing against Austin Krajicek and Rajeev Ram of the USA during the men's doubles quarter-final tennis competition at the Roland Garros stadium, at the 2024 Summer Olympics, Wednesday, July 31, 2024, in Paris, France. (AP Photo/Manu Fernandez) @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο θρύλος του παγκόσμιου τένις Ράφα Ναδάλ αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του και το νέο ισπανικό φαινόμενο των κορτ, Κάρλος Αλκαράθ, του αφιέρωσε υπέροχα λόγια αποχαιρετισμού μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Μετά από μία μυθική καριέρα στα κορτ και την κατάκτηση 22 τίτλων Grand Slam ο Ράφα Ναδάλ πήρε την μεγάλη και συνάμα δύσκολη απόφαση να πει αντίο στη δράση, ανακοινώνοντας την απόφασή του να σταματήσει μετά τον τελικό του Davis Cup όπου θα εκπροσωπήσει την Ισπανία.

Η είδηση της επικείμενης αποχώρησής του προκάλεσε αίσθηση στον κόσμο του τένις και όχι μόνο καθώς αποτέλεσε μαζί με τον Φέντερερ και τον Τζόκοβιτς την αγιά τριάδα του αθλήματος στη σύγχρονη μορφή του, με αναρίθμητους αθλητές να σπεύδουν να τον αποθεώσουν μέσω των social media.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Κάρλος Αλκαράθ, με το νέο φαινόμενο των κορτ όσον αφορά στην Ισπανία (Νο 2 στο ράνκινγκ αυτή τη στιγμή) να στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα στον 38χρονο σούπερ σταρ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

"Από το παιδί που σε έβλεπε στην τηλεόραση και ονειρευόταν να γίνει τενίστας μέχρι εκείνο που είχε το τεράστιο χάρισμα να παίζει δίπλα σου στο Roland Garros εκπροσωπώντας την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σε ευχαριστούμε πολύ που είσαι πρότυπο σε όλα τα επίπεδα, η κληρονομιά σου είναι ανεπανάληπτη! Σε χάρηκα πολύ και θα μου λείψεις πολύ όταν φύγεις μετά το Davic Cup, Ράφα!", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμά του.

TAGS ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ