ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Ένιωσα ότι είχα τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε φάση από την αναμέτρηση με τον Λεχέτσκα στο τουρνουά του Ρότερνταμ | 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε φάση από την αναμέτρηση με τον Λεχέτσκα στο τουρνουά του Ρότερνταμ | 12 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 AP IMAGES/PETER DEJONG

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 47 λεπτά απέναντι στον Αμερικανό Τζον Τζέφρι Γουλφ για να προκριθεί στα προημιτελικά του Ακαπούλκο, ευχαριστήθηκε την πιο γρήγορη νίκη στην καριέρα του, τονίζοντας πως αισθάνθηκε υπέροχα.

Το εμπόδιο του Αμερικανού Τζον Τζέφρι Γουλφ ξεπέρασε εύκολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/2), πραγματοποιώντας την πιο γρήγορη νίκη στην καριέρα του.

Ο Νο4 στον κόσμο επικράτησε 2-0 (6-1, 6-0) χάνοντας μόλις ένα game και εξασφάλισε την πρόκρισή του στα προημιτελικά του τουρνουά του Ακαπούλκο. Αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, που διήρκησε 47 λεπτά, ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας πως ένιωσε υπέροχα στο court.

"Θα έλεγα ότι ήμουν υπομονετικά επιθετικός. Δεν έκανα υπερβολές, αλλά παράλληλα δεν ήμουν παθητικός. Ένιωσα υπέροχα εκεί έξω. Ένιωσα ότι μπορούσα να ελέγχω τους πόντους κι από τους δύο πλευρές και ότι είχα τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Το σερβίς μου λειτούργησε όταν το χρειάστηκα. Ένιωσα πολύ άνετα με κάθε χτύπημα και με κάθε απόφαση που χρειάστηκε να πάρω", δήλωσε μετά τη νίκη του ο Έλληνας τενίστας.

Στους "8" του τουρνουά θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Μάρκος Γκίρον, με την αναμέτρηση να διεξάγεται τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/02).

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ