ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς για Μεντβέντεφ: "Τον σέβομαι πολύ περισσότερο από πριν"

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts during his second round match against Emil Ruusuvuori of Finland at the Wimbledon tennis championships in London, Thursday, July 4, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts during his second round match against Emil Ruusuvuori of Finland at the Wimbledon tennis championships in London, Thursday, July 4, 2024. (AP Photo/Alberto Pezzali) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι έχει αποκατασταθεί η σχέση του με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στους 16 του Shanghai Masters.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) πέρασε το εμπόδιο του Αλεξάντρ Μίλερ (Νο74) και προκρίθηκε στους 16 του Shanghai Masters, εκεί όπου το πρωί της Τετάρτης (9/10) θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας τενίστας δήλωσε ότι έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση του με τον Ρώσο.

"Είναι κάποιος που σέβομαι πολύ περισσότερο από πριν. Είχαμε κάποιες έντονες συναντήσεις στο court, αλλά όλα λύθηκαν τώρα.

Είχαμε χρόνο να μιλήσουμε και να δείξουμε κοινή κατανόηση. Πάντα μου αρέσει να λύνω τέτοιου είδους προβλήματα, δεν μου αρέσει να αφήνω εκκρεμότητες.

Είναι αλήθεια ότι μας πήρε λίγο χρόνο. Στο παρελθόν έχω πει άσχημα πράγματα για το παιχνίδι του, αλλά έκανα λάθος.

Το παιχνίδι του τον κάνει έναν μοναδικό παίκτη που δίνει στο τένις άλλη διάσταση ως προς το πώς παίζει ή πώς κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Είναι κάτι που θα μείνει αξέχαστο για γενιές.

Είναι ένας παίκτης που του αρέσουν αυτά τα γήπεδα. Από την πλευρά μου νιώθω ότι βελτιώνομαι με τον καιρό, αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίζω.

Αυτό που χρειάζομαι είναι να κάνω μια καλή νίκη κι είμαι σίγουρος ότι θα μου δώσει μεγαλύτερη ώθηση για να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Στόχος μου είναι να βγω στο court και να παίξω το καλύτερο τένις μου", είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ