SPORTS & GOSSIP

Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: "Είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της, ευτυχισμένος που είναι στη ζωή μου"

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μαζί στη Μαγιόρκα ενόψει του Wimbledon
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μαζί στη Μαγιόρκα ενόψει του Wimbledon INSTAGRAM: TSITSIDOSA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurorosport ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα και δεν έκρυψε το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της και πόσο καλά περνάει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μας έχει συνηθίσει να εκφράζεται τόσο πολύ δημόσια για κάποια σχέση του, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα με την Πάουλα Μπαντόσα, είναι διαφορετικά. Εξ ού και οι κοινές φωτογραφίες στο Ιnstagram και οι δηλώσεις του μεν και της δε για τη σχέση τους.

Ο Έλληνας τενίστας σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurosport.de ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ισπανίδα και δεν δίστασε να απαντήσει, να σημειώσει πως είναι ερωτευμένος, ευτυχισμένος και ευλογημένος με αυτό που συνέβη.

"Είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποια, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που συνέβη σε αυτή τη φάση της ζωής μου και που η Πάουλα αποτελεί κομμάτι της. Είναι κάποια που με καταλαβαίνει απόλυτα.

Προφανώς και υπάρχει έλξη, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Υπάρχει μια ψυχική σύνδεση που με κάνει να είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ