ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Η μεγάλη ανατροπή-πρόκριση του Φριτς έριξε τον Στέφανο στο Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του κόντρα στον Γίρι Λεχέτσκα
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα του κόντρα στον Γίρι Λεχέτσκα @2024 MARK J. TERRILL/AP IMAGES

Μία θέση στο ταμπλό της παγκόσμιας κατάταξης κοστίζει στον Στέφανο Τσιτσιπά η τρομερή ανατροπή-πρόκριση του Τέιλορ Φριτς κόντρα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ανοιχτό να πέσει και 13η

Ο Τέιλορ Φριτς βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στη μάχη του με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, έκανε την ανατροπή όταν ήταν με την πλάτη στον τοίχο χάνοντας με 2-0 σετ και με 3-2 (4-6, 6-7, 6-4, 7-6, 6-3) πήρε την νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Wimbledon, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Μία εξέλιξη που δεν ήταν θετική για τον Στέφανο Τσιτσιπάς, καθώς ο Αμερικανός ισοφάρισε την καλύτερη του επίδοση στο βρετανικό Όπεν, με συνέπεια να περάσει τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη ρίχνοντάς τον στο νούμερο 12.

Ωστόσο, η ερχόμενη Δευτέρα (15/07) ενδέχεται να βρει τον Τσιτσιπά σε χαμηλότερη θέση και συγκεκριμένα στην 13η. Αυτό θα συμβεί εάν ο Τόμι Πολ συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στο Wimbledon.

Μέχρι στιγμής βρίσκεται στους κορυφαίους οκτώ τενίστες του τουρνουά, με τις ελπίδες, όμως, να είναι με το μέρος του, αφού θα κοντραριστεί με τον Κάρλος Αλκαράθ.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ WIMBLEDON ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ