AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς: "Ήταν καλό που μπόρεσα να βγάλω ποικιλία στο παιχνίδι μου"

Τσιτσιπάς: "Ήταν καλό που μπόρεσα να βγάλω ποικιλία στο παιχνίδι μου"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά τη νίκη του επί του Χρίεκσπορ και στάθηκε στην ποικιλία που έβαλε στο παιχνίδι του και τον βοήθησε να φτάσει στην πρόκριση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-0 σετ και του Τάλον Χρίεκσπορ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open.

Αρχικά αναφερόμενος στην αναμέτρηση είπε: "Ήταν καλό που μπόρεσα να βγάλω ποικιλία στο παιχνίδι μου, να ανοίγω το court, να βγάζω slice, η τοποθέτηση του σερβίς μου ήταν πολύ καλή επίσης, δεν έπαιξα πολλά ράλι στο σερβίς μου και αυτό βοήθησε πολύ. Επίσης απόλαυσα και τον καιρό, είναι μια θαυμάσια μέρα για τένις.

Είχαμε βροχή τις προηγούμενες μέρες και είναι ωραίο που έχουμε ξανά ηλιοφάνεια. Δεν ήταν όλες οι στιγμές εύκολες σήμερα και ο κόσμος με βοήθησε όπως πάντα, αν υπάρχουν μεσίτες να με ενημερώσουν!"

Φυσικά, το τελευταίο κομμάτι της πρώτης του τοποθέτησης πάει στο γεγονός ότι στο προηγούμενο ματς δήλωσε πως θέλει να αγοράσει σπίτι στην Αυστραλία.

Στη συνέχεια ο Τζιμ Κούριερ, που του έπαιρνε τις δηλώσεις, στάθηκε στην αλλαγή που έχει κάνει ο Τσιτσιπάς όταν υποδέχεται δεύτερο σερβίς του αντιπάλου του και του επεσήμανε ότι φαίνεται να περιμένει πιο πίσω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

"Δουλεύω πολύ στην προσπάθεια να δίνω περισσότερο top spin στην μπάλα. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν το κάνω αυτό αγώνα με τον αγώνα, οπότε δεν βλέπω λόγο να μην το κάνω. Ξέρω πως η επιστροφή μου πιο μέσα στο γήπεδο είναι επίσης πολύ καλή, μπορώ να χτυπήσω την μπάλα νωρίς και να πιέσω" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα ρωτήθηκε για το γεγονός ότι στο προηγούμενο αγώνα του είχε φέρει έτοιμα αυτόγραφα με τον Έλληνα τενίστα να επισημαίνει: "Συνήθως μετά από έναν αγώνα σαν κι αυτόν, θα πάω στο δωμάτιό μου μετά από λίγες ώρες και θα αφιερώσω λίγο χρόνο στον κόσμο που με υποστηρίζει

Είναι κάτι που πολλοί παίκτες αμελούν. Οι φαν είναι πολύ σημαντικοί για μένα. Αυτοί που έρχονται στους αγώνες, αλλά και εκείνοι που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρχονται στους αγώνες μου. Τους στέλνω κάρτες, τους στέλνω γράμματα και πιστεύω πως αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου".

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ