SPORTS & GOSSIP

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα αχώριστοι και στη Μαγιόρκα

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μαζί στη Μαγιόρκα ενόψει του Wimbledon
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα μαζί στη Μαγιόρκα ενόψει του Wimbledon INSTAGRAM: TSITSIDOSA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα έφτασαν στις Βαλεαρίδες Νήσους. Τόσο ο Έλληνας όσο και η Ισπανίδα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το Wimbledon.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Wimbledon έχει μπει στην τελική της ευθεία με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό να ξεκινούν τη Δευτέρα 3 Ιουλίου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα πρόκειται να αγωνιστούν στο Wimbledon, πριν από αυτό όμως συνέχισαν την προετοιμασία τους στις Βαλεαρίδες Νήσους, μετά την ολιγοήμερη διαμονή τους στο Λονδίνο.

Ο Έλληνας τενίστας θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Μαγιόρκα με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Θα αγωνιστεί κατευθείαν στον δεύτερο γύρο και θα παίξει με το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Χάνφμαν και τον Κατσίν.

Μόλις το ζευγάρι έγινε αντιληπτό, πλήθος κόσμου έτρεξε για να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει ένα αυτόγραφο. Οι δύο τους είναι αχώριστοι και η ευτυχία τους δεν κρύβεται.

Δείτε το σχετικό video:

Η Πάουλα Μπαντόσα φαίνεται να προπονείται με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Wimbleton.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ