AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έγιναν σουβλάκι και σνακ στην Αυστραλία για καλό σκοπό

Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς
Οι Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς © 2021 PATRICK SEMANSKY/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έδωσαν το όνομά τους σε σουβλάκι και σνακ στην Αυστραλία για καλό σκοπό, με τα έσοδα από τα προϊόντα να δίνονται για την ενίσχυση παιδιών από μη προνομιούχες οικογένειες.

Έτοιμοι να μπουν στη μάχη του Australian Open τη Δευτέρα (16/1) είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, οι οποίοι βρίσκονται στη Μελβούρνη.

Οι δύο κορυφαίοι τενίστες απέκτησαν τα δικά τους προϊόντα, αφού έδωσαν το όνομά τους σε σουβλάκι και σνακ που προσφέρονται για καλό σκοπό στο Melbourne Park.

Το περίφημο σουβλάκι του Τσιτσιπά "The Stef" και το πακέτο σνακ της Σάκκαρη "The Sakkari snack pack" τέθηκαν προς πώληση, με τα έσοδα να διατίθενται στο Australian Tennis Foundation, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την ενίσχυση παιδιών από μη προνομιούχες οικογένειες, προκειμένου να μπορέσουν να ασχοληθούν με το άθλημα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη Μαρία Σάκκαρη προσφέρουν τα ονόματά τους σε σνακ της Αυστραλίας
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τη Μαρία Σάκκαρη προσφέρουν τα ονόματά τους σε σνακ της Αυστραλίας PRINT SCREEN


"Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι ξανά με την ομάδα του Stalactites για σκοπούς για τους οποίους είμαστε και οι δύο παθιασμένοι. Είμαι ενθουσιασμένος που δημιούργησα το δικό μου σουβλάκι και που μαζεύω χρήματα για έναν σκοπό κοντά στην καρδιά μου. Μετά την Αθήνα, η Μελβούρνη είναι το μέρος όπου θέλεις να βρίσκεσαι. Είναι το μέρος όπου νιώθω πιο κοντά στο σπίτι μου. Οι σχέσεις που έχω δημιουργήσει εδώ, οι αναμνήσεις, είναι το μέρος που μου δίνει χαρά", είπε ο 24χρονος τενίστας.

"Όταν περπατάω στους δρόμους ακούω συνέχεια ελληνικά. Μερικές φορές με κάνει να σκέφτομαι ότι πρέπει να προσέχω τι λέω! Το πιο απίθανο πράγμα για εμάς είναι η υποστήριξη του κόσμου από την πρώτη στιγμή. Είναι τιμή μας που το ζούμε αυτό κάθε φορά που παίζουμε εδώ", ανέφερε από την πλευρά της η Σάκκαρη.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ