ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς - Καρένιο Μπούστα: Το δεύτερο ζευγάρι της Κυριακής στο Philippe Chatrier

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε στιγμιότυπο από τον αγώνα του με τον Τζον Ίσνερ στο Roland Garros 2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε στιγμιότυπο από τον αγώνα του με τον Τζον Ίσνερ στο Roland Garros 2021 2021 AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Καρένιο Μπούστα θα είναι το δεύτερο ζευγάρι που θα παίξει την Κυριακή (6/6) στο Roland Garros με την αναμέτρηση να μην ξεκινάει νωρίτερα από τις 15:00.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα θα αναμετρηθούν την Κυριακή (6/6) στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Roland Garros. Με την αναμέτρηση να γίνεται στο Philippe Chatrier και να είναι το δεύτερο της ημέρας μετά απ' αυτό του Τζόκοβιτς με τον Μουζέτι.

Οπότε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Τσιτσιπά και τον Μπούστα δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις 15:00 (ΕΡΤ 2, EUROSPORT). Αυτή θα είναι η 3η φορά που οι δύο παίκτες θα βρεθούν στο ίδιο κορτ, αλλά η πρώτη σε Grand Slam.

Ο Ισπανός (Νο12 στον κόσμο), μπορεί να μην προβάλλει ως ένα από τα μεγάλα εμπόδια στο δρόμο του Έλληνα τενίστα, ωστόσο ο 29χρονος είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες του τουρ και φυσικά ως Ισπανός, λατρεύει τη χωμάτινη επιφάνεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ